ΚΑΙ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…

Καλημέρα. Μπήκαμε ήδη σε ρυθμούς Μουντιάλ καθώς την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στη Ρωσία. Κάποια στιγμή θα γράψω και εγώ τη γνώμη μου κυρίως για πιθανές πρωτιές ή ακόμα και τελευταίες θέσεις των ομίλων…

Λόγω Μουντιάλ λοιπόν, η κίνηση είναι εξαιρετικά περιορισμένη καθώς πλέον έχουν πάψει να διεξάγονται ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η αναζήτηση σημείων είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ουσιαστικά θα πάμε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς μέχρι να ξεκινήσει το παγκόσμιο κύπελλο.

Από κάποια φιλικά που διεξάγονται σήμερα διαπίστωσα ότι έχει παιχτεί περισσότερο η ομάδα του Ιράν που είναι μια από αυτές που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ. Σήμερα παίζει στη Μόσχα με την αδύναμη Λιθουανία στην οποία συμμετέχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Ο Κεϊρός θα κάνει πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας με το Μαρόκο και θα χρησιμοποιήσει τη βασική του ενδεκάδα. Σίγουρα μια νίκη απέναντι στη Λιθουανία μπορεί να μην αποτελεί αφορμή και κίνητρο για να βγουν στο δρόμο οι φίλαθλοι της Τεχεράνης, αλλά όπως και να έχει, βοηθά στην ανόρθωση της ψυχολογίας των παικτών.

Οι Ιρλανδοί είναι από τους λίγους που συνεχίζουν να παίζουν μπάλα και η εξαιρετική Ντάνταλκ εξακολουθεί να κερδίζει σημειώνοντας σωρεία τερμάτων. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έβαλε από πέντε γκολ σε Σάμροκ και Μπρέι και σήμερα υποδέχεται την προτελευταία Λίμερικ που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Επειδή το over 2.5 ευλόγως βρίσκεται χαμηλά, προτίθεμαι να ρισκάρω στο over 3.5 επί του προκειμένου.

Στην Α Ιρλανδίας η Λόνγκφορντ που διεκδικεί άνοδο, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι δύο πρωτοπόροι (Γιου Σι Ντι και Ντροχέντα) κοντράρονται μεταξύ τους. Σήμερα φιλοξενείται από την μέτρια Καμπιντέλι και πιστεύω ότι μπορεί να περάσει νικηφόρα από εκεί μέσα (φωτο). Ούτως ή άλλως η Λόνγκφορντ δεν… καταλαβαίνει από έδρες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει υποστεί μόλις μια ήττα σε επτά παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Στην Β Βραζιλίας το Αβάι – Κοριτίμπα αποτελεί ντέρμπι μεταξύ δύο σχεδόν ισοδύναμων ομάδων, που δεν συνηθίζουν να δέχονται εύκολα γκολ κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων των αγώνων τους. Οι άμυνές τους είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα, αφού μόνο η πρωτοπόρος Φορταλέζα και η Βίλα Νόβα έχουν δεχθεί λιγότερα γκολ. Το under αποτελεί πρώτη επιλογή, αλλά το Χ του ημιχρόνου πληρώνει καλύτερα…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] με ότι νεότερο υπάρξει.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] : ΠΟΛΩΝΙΑ – ΧΙΛΗ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων. (21.45μμ) Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ