ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα θα συμφωνήσω με τον «Παίκτη» (στήλη συνεργατών) με τον άσσο του Απόλλωνα. Ο Λεβαδειακός είναι παντελώς αδιάφορος βαθμολογικά και όντως μακριά από τη Βοιωτία χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Να σημειώσουμε επίσης ότι η απόδοση του άσσου έχει πάρει την… κατιούσα από χθες…

Η ΑΕΚ εδώ που έφτασαν τα πράγματα και με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ουράνια μετά από τις δύο απανωτές νίκες επί του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει περίπτωση να χάνει βαθμούς έως το φινάλε στην έδρα της.

Ο «Παίκτης» θεωρεί ότι μπορεί να σπάσει το διπλό του Ολυμπιακού, αλλά εγώ ειδικά σε αυτό το ματς θα προτιμήσω το 0-0 του ημίχρονου, διότι ο Ατρόμητος έχει να δεχτεί γκολ σε πρώτο 45λεπτο από τις 4 Δεκεμβρίου στο ματς με τον Πλατανιά. Από τότε ακολούθησαν επτά ματς χωρίς να παραβιαστεί η εστία του! Σας υπενθυμίζω άλλωστε, ότι μέσα στο Περιστέρι έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα σε εννέα αγωνιστικές. Σε 16 παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό έχει φέρει 12 under. Πρόκειται για σημαντικά στατιστικά στοιχεία τα οποία μπορούν να επαληθευτούν για μια ακόμη φορά…

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της μέρας θεωρώ ότι είναι από τα μετριότερα που έχουμε δει μέρα Κυριακή εδώ αρκετό καιρό. Αυτό είναι κάτι που το επεσήμανα και στην KING Bet και γι΄αυτό οι προτάσεις μου θα είναι αρκετά λιγότερες από ότι συνήθως.

Στην Πρέμιερ κρατάω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στις αναμετρήσεις Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ – Μάντσεστερ.

Η Χάντερσφιλντ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 14 γκολ. Τα 11 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Μπόρνμουθ μπήκαν συνολικά 11 γκολ. Τα 10 από αυτά ήταν από την ανάπαυλα και μετά. (2.15 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Αν δούμε τα ματς της Νιούκαστλ θα διαπιστώσουμε ότι εδώ και πολύ καιρό σπανίως σημειώνονται γκολ στα πρώτα 45λεπτα. Η δε Μάντσεστερ έχει μια συνήθεια να σκοράρει και αυτή μετά από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Τις τελευταίες επτά αγωνιστικές και παράδειγμα, μόλις μια φορά κατάφερε να βάλει γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Ήταν στον αγώνα με τη Στόουκ. Στα υπόλοιπα έξι έμεινε στο μηδέν… (2.10 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ διεξάγεται το μεγάλο και κλασικό τοπικό ντέρμπι μίσους του Μπέρμιγχαμ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την ομώνυμη ομάδα της πόλης. Εννοείται πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν… υπάρχουν αποδόσεις της τάξεως του 1.60.

Στην Β Γερμανίας η Ίνγκολσταντ έχει μείνει πίσω και πρέπει να αρχίσει να μαζεύει και πάλι βαθμούς. Σήμερα παίζει με την ντεφορμέ Άουε που έρχεται από τρεις σερί ήττες. Η Ίνγκολσταντ αποδίδει καλύτερα όταν απομακρύνεται από την έδρα της και έχει καλή παράδοση με την Άουε, καθώς δεν έχει ηττηθεί στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί μέσα. (2.00 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Γ κατηγορία ο άσσος της Βέχεν μπορεί να συνδυαστεί με το over, καθώς η άμυνα της Βέρντερ συνήθως πελαγοδρομεί. Η Βέχεν διατηρεί μια από τις καλύτερες έδρες καθώς και την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στην Ιταλία το πρόγραμμα είναι αδιάφορο. Ρίξτε όμως μια ματιά στην στήλη «Δεν Ξεχνώ» για να πληροφορηθείτε περί των φιλικών σχέσεων της Κιέβο με τη Τζένοα. Δεν ξέρω τι μπορεί να… βολέψει απόψε, αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα θεωρώ ότι με τον ένα βαθμό ενδέχεται να μείνουν αμφότερες ικανοποιημένες…

Πιθανή έκπληξη βλέπω στην δεύτερη κατηγορία στον αγώνα της Τσιταντέλα με τη Νοβάρα και εξηγώ αμέσως τον συλλογισμό μου!

Καταρχάς η Νοβάρα έχει νέο προπονητή τον Μίμο Ντι Κάρλο ο οποίος θεωρείται… μανούλα στην ψυχολογία. Η δε Τσιταντέλα είναι αψυχολόγητη ομάδα. Αν δείτε τα αποτελέσματά της, θα διαπιστώσετε ότι η πλειοψηφία των βαθμών που έχει συλλέξει προέρχεται από τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Έχει ήδη επτά διπλά, τη στιγμή που μέσα στο γήπεδό της μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 12 αγωνιστικές. Την τελευταία φορά που κέρδισε εντός ήταν στις 25 Νοεμβρίου.

Δείτε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές… Μόνο νίκες έχει εκτός, μόνο νίκες έχει εντός! Και η Νοβάρα όμως είναι ομάδα που τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της καθώς έχει τέσσερα διπλά έναντι τριών άσσων. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι διατηρεί καλή παράδοση εκεί μέσα, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όντως η απόδοση του άσσου της Τσιταντέλα θα έπρεπε να βρίσκεται σε υψηλότερες τιμές.

Μιας και έχουμε πιάσει τον… τομέα των εκπλήξεων ας δούμε και τον αγώνα της Τενερίφης με την Κόρδοβα στην Β Ισπανίας. Η Τενερίφη βρίσκεται σε κακή κατάσταση και η Κόρδοβα προέβη σε ένα μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων μήπως και προλάβει και σώσει την κατηγορία. Σχεδόν μια ενδεκάδα νέων ποδοσφαιριστών απέκτησε, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι αρκετά καλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το θέμα είναι να δέσουν. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορούν όντως να αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ του συλλόγου.

Μια από τις ισχυρότερες έδρες σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι αυτή της Ουέσκα, η οποία μετρά 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες μέσα στο γήπεδό της. Αυτό το… έργο συνεχίζεται από πέρσι καθώς πλέον συμπληρώθηκαν 23 σερί παιχνίδια που δεν έχει υποστεί ήττα στην έδρα της! Η άνοδος φέτος δεν χάνεται και ομάδες σαν την νεοφώτιστη Κουλτουράλ συνήθως τις καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Επειδή όμως εδώ η απόδοση είναι μικρή, είτε ο άσσος θα παιχτεί από ημίχρονο, είτε θα συνδυαστεί με τα πολλά τέρματα μιας και η Κουλτουράλ διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε ένα πρωτάθλημα όπου δεν σημειώνονται πολλά τέρματα, η συγκεκριμένη ομάδα μετρά 9 over στα 10 τελευταία παιχνίδια της! (2.40 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Και κάτι τελευταίο: Αν εξαιρέσουμε το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βαγιαδολίδ όπου είχε… τρελή εξέλιξη, στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, η Κουλτουράλ πέτυχε 10 γκολ και δέχθηκε 12. Θέλετε να μάθετε τον συντελεστή τερμάτων των πρώτων ημιχρόνων; 0-3! Βάσει όλων των παραπάνω λοιπόν και αν τα βάλουμε στο στατιστικό… μούλτι, προκύπτει άσσος με over και περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο…

Στην Αυστρία βρίσκω επίφοβο το 1.60 του διπλού της Ραπίντ, διότι η Αντμίρα είναι σχεδόν αλώβητη στην έδρα της (έχει 7 νίκες και μία ήττα σε 10 παιχνίδια). Η Ραπίντ συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα εκεί μέσα, αφού τα τελευταία εννέα ματς, έχει πάρει μόνο δύο νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική η Αντμίρα παραλίγο να κάνει τη ζημιά μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Σάλτσμπουργκ καθώς το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης!

Στην Αργεντινή η Μπάνφιλντ θα κατέβει με αναπληρωματικούς διότι προέχει το ματς της Τετάρτης για το Κόπα Λιμπερταδόρες όπου υποδέχεται τη Νασιοναλ Μοντεβιδέο. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία για την φορμαρισμένη Ταγιέρες να προσθέσει μια πολύτιμη νίκη στο ενεργητικό της.

Στον αγώνα της Λανούς με τη Ρίβερ Πλέιτ επέλεξα το Χ του ημιχρόνου, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που σπανίως σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές η Ρίβερ Πλέιτ δεν έχει σκοράρει ούτε μια φορά στα πρώτα 45 λεπτά! Σε αυτό το διάστημα πέτυχε εννέα γκολ και όλα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο! Και η Λανούς όμως δεν πάει πίσω, καθώς στις αντίστοιχες εννέα αγωνιστικές σημείωσε μόλις ένα τέρμα! Οι παίκτες πάντως, φαίνεται ότι έχουν επιλέξει το διπλό αν κρίνω από την κάθετη πτώση της απόδοσης του σημείου…

Στην Κολομβία τέλος, λογικά η Λος Μιγιονάριος εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την υποδεέστερη Πατριότας και θα διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση που την θέλει να μετρά πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 17-1!

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ