ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ…

Καλημέρα. Χθες ήταν μια εξαιρετική μέρα στο LIVE BET καθώς όπως θα διαπιστώσατε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”], τόσο εγώ όσο και ο Αλέξανδρος περάσαμε άπειρα καλοπληρωμένα σημεία. Ειδικά η τελευταία αγωνιστική της Γαλλίας αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από κερδοφόρα.

Σήμερα τελειώνει η Ιταλία, αλλά από στοιχηματικής απόψεως δεν μπορεί να μας προσφέρει πολλά πράγματα η τελευταία αγωνιστική. Σίγουρα το ντέρμπι της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ίντερ (φωτο). Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται νίκη για να βγουν στο Champions League, ενώ οι γηπεδούχοι αρκούνται και στην ισοπαλία. Αναμένεται μάχη μέχρι εσχάτων την οποία θα επιδιώξω να την παρακολουθήσω live. Στο στοίχημα όμως έχει ταμπέλα με «μην αγγίζετε» αυτή η αναμέτρηση.

Η Αταλάντα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να βγει οριστικά στην Ευρώπη. Φιλοξενείται από την Κάλιαρι που κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά που μπορεί και αυτή να βολευτεί με τον βαθμό ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η μεγάλη μάχη πάντως γίνεται στην παραμονή καθώς υπάρχουν πέντε ομάδες που έχουν από 35 έως 37 βαθμούς. Η μία από αυτές θα ακολουθήσει τη Βερόνα και τη Μπενεβέντο στην δεύτερη κατηγορία. Αυτή τη στιγμή κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται η Κροτόνε η οποία έχει το πιο δύσκολο έργο καθώς παίζει εκτός έδρας με τη Νάπολι. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν οι γηπεδούχοι δεν χαριστούν και προηγηθούν νωρίς, τότε όλες οι υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν, αυτομάτως δεν θα χρειάζονται ούτε έναν πόντο στα δικά τους παιχνίδια! Αναφέρομαι στους μικρούς σε απόδοση άσσους των Κιέβο, Ουντινέζε και ΣΠΑΛ. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάμε να ποντάρουμε από τώρα σε αυτά τα σημεία που πληρώνουν 1.30 και 1.40. Θεωρώ χίλιες φορές προτιμότερο να ασχοληθούμε με την τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αναμετρήσεων. Αν και εφόσον γίνει κανένα… μπαμ και η Κροτόνε προηγηθεί στη Νάπολι, τότε πολύ ευχαρίστως να ποντάρω στο live σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα κινδυνεύει. Εκ των προτέρων όμως δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία καθώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις του Σάρι και των παικτών του. Στην ουσία δηλαδή το μόνο ρίσκο που μπορώ να λάβω αυτή τη στιγμή, είναι το Χ στο Κάλιαρι – Αταλάντα. Από εκεί και πέρα βλέποντας και παίζοντας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Σήμερα ολοκληρώνεται και το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν ομάδες με βαθμολογικό κίνητρο. Δεν μπλέκω λοιπόν με αδιάφορα παιχνίδια.

Ούτε και η προτελευταία αγωνιστική της Αυστρίας δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό – στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς τα πάντα έχουν κριθεί. Συνήθως σε τέτοιου είδους περιπτώσεις πάντως, οι ομάδες παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολλά τέρματα. Οι φίλοι των over λοιπόν ας στρέψουν την προσοχή τους εκεί.

Στην Β Ισπανίας η Σαραγόσα που διεκδικεί την είσοδό της στα play off οφείλει να βρει τον τρόπο να κερδίσει την Αλμπαθέτε η οποία έχει μόλις τρεις νίκες σε 19 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Στο Αλκορκόν – Βαγιεκάνο θεωρώ ότι μπορεί να βολέψει το Χ καθώς με τον ένα βαθμό η μεν Αλκορκόν θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και η δε Βαγιεκάνο θα παραμείνει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Θυμίζω πως η Αλκορκόν η οποία έρχεται από τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγωνιστικές, μετρά 10 Χ σε 19 παιχνίδια στην έδρα της! Πάνω από τα μισά δηλαδή λήγουν χωρίς νικητή! Η δε Βαγιεκάνο συμπλήρωσε 8 ισοπαλίες σε 19 αγωνιστικές μακριά από το γήπεδό της και αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Θα ρισκάρω, αλλά αξίζει τον κόπο η απόδοση…

Στη Β Δανίας πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική και η Βέντισελ με τη Βίμποργκ που ισοβαθμούν με 53 πόντους, παλεύουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η Βέντισελ φιλοξενείται από την αδιάφορη Φρεντερίτσια που έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ η Βίμποργκ υποδέχεται την προτελευταία Μπράμπραντ που έχει εξοικειωθεί με τον υποβιβασμό, διότι υστερεί στην διαφορά τερμάτων από την Ροσκίλντε που βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή. Η Ροσκίλντε υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Αμαγκέρ και τον ένα βαθμό που χρειάζεται εύκολα ή δύσκολα θα τον πάρει.

Στην Ρουμανία πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική των play off και η Κλουζ θέλει νίκη απέναντι στη Βιτορούλ για να κατακτήσει τον τίτλο. Ένα βαθμό πίσω της βρίσκεται η Στεάουα που υποδέχεται την Άστρα. Δεν βλέπω εκπλήξεις σε αυτά τα δύο παιχνίδια, όπως έκπληξη δεν περιμένω και στον αγώνα της ουραγού Ιάσι με την Κραϊόβα που χρειάζεται τη νίκη για έξοδο στην Ευρώπη.

Από την προτελευταία αγωνιστική της Τσεχίας το μόνο που σκέφτομαι είναι να κρατήσω τον άσσο της Βιτκβίτσε η οποία υποδέχεται την Σοκολόφ. Οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει οριστικά από στόχους.

Να ρίξουμε τώρα μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Απόψε στις 19.15 ώρα Ελλάδας διεξάγεται ο τελικός του Πορτογαλικού κυπέλλου ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Άβες. Ίσως θα έχετε πληροφορηθεί ότι την προηγούμενη αγωνιστική έγιναν εκτεταμένα επεισόδια από οπαδούς της Σπόρτινγκ μετά την ήττα της ομάδας τους από τη Μαρίτιμο, επειδή λόγω αυτού του αποτελέσματος χάθηκε η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Μπούκαραν στο προπονητικό κέντρο και δεν περιορίστηκαν σε αποδοκιμασίες καθώς επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ποδοσφαιριστές! Ο πρόεδρος του συλλόγου, ο ιδιόρρυθμος Ντε Καρβάλιο ζήτησε την παραίτηση του Ζεσούς, αλλά επειδή αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές τελικά έκανε πίσω. Όπως καταλαβαίνετε, αν μέσα σε μια εβδομάδα εκτός από το Champions League χαθεί και το κύπελλο, θα πρέπει οι παίκτες της Σπόρτινγκ να εξαφανιστούν όχι μόνο από τη Λισαβόνα, όχι μόνο από την Πορτογαλία, αλλά από προσώπου γης…

Στη Βραζιλία η ισχυρή Γκρέμιο είναι σε θέση να φύγει με το διπλό από την έδρα της Παρανά που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αρνητικές εμφανίσεις και θα έχουν δύσκολο έργο απόψε.

Στην Κολομβία έχουν ήδη ξεκινήσει τα Play off και σήμερα διεξάγεται ο αγώνας – ρεβάνς ανάμεσα στην Τολίμα και την Όνσε Κάλντας. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 μέσα στην ισχυρή έδρα τους.

Στις ΗΠΑ τέλος, το Χιούστον συμπλήρωσε 8 over σε 9 παιχνίδια. Η πλειοψηφία αυτών των over μάλιστα, ήταν των 3.5 γκολ. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες του θα αλλάξουν τις συνήθειές τους, καθώς λογικά για μια ακόμη φορά θα παίξουν επιθετικά απέναντι στο Σικάγο που διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στον όμιλο της Ανατολής.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΤΕΛΙΚΟΣ Final 4 Euroleague

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει άπειρα στοιχήματα και σε μηδενική γκανιότα* τον μεγάλο τελικό  ΡΕΑΛ  – ΦΕΝΕΡ με απόλυτα μοιρασμένες τις αποδόσεις. (στις 21.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΤΕΛΙΚΟΣ Final 4 Euroleague

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει πολλές προσφορές για τον μεγάλο τελικό της Euroleague: ΡΕΑΛ – ΦΕΝΕΡ με πριμ 5%

Ο τρόπος είναι απλός: Τοποθέτησε ένα στοίχημα σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα και σε περιμένει bonus 5%* σε κάθε στοίχημα που κέρδισε!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ