ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όπως έγραφα χθες και στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”], αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε πραγματική σφαγή σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που έπαιζε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, δεν μπόρεσε να κερδίσει βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Τα παραδείγματα είναι άπειρα από διάφορα πρωταθλήματα. Από Γερμανία εως Τουρκία και από Γαλλία έως Πορτογαλία.

Οι μπουκ γέμισαν ασφυκτικά το ταμείο τους εν όψει Μουντιάλ και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, πιστεύω ότι και την επόμενη εβδομάδα που διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική σε κάποια άλλα πρωταθλήματα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, προσεκτικοί και φειδωλοί στα πονταρίσματά μας. Δεν μπορούμε βέβαια να πάψουμε να ποντάρουμε στις ομάδες που έχουν κίνητρο και να στραφούμε σε άλλους συλλόγους που οι παίκτες τους προετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε τις ομάδες που καίγονται για τη νίκη, αλλά θα είμαστε πιο στοχευμένοι και θα ποντάρουμε λιγότερα. Το ξαναλέω: Τα ταμεία των μπουκ γέμισαν ασφυκτικά εν όψει του Μουντιάλ…

Για σήμερα ελάχιστα πράγματα…

Στη Β Ισπανίας διεξάγεται το μεγάλο και καθοριστικό ντέρμπι ανάμεσα στην Κάντιθ και τη Σαραγόσα που παλεύουν για είσοδο στα play off. Προσωπικά επιλέγω το under και το 0-0 του ημιχρόνου καθώς πιστεύω ότι οι δύο προπονητές θα επιδιώξουν πρωτίστως να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Σας θυμίζω ότι η Κάντιθ έχει εννέα ισοπαλίες σε 19 παιχνίδια στο γήπεδό της διατηρώντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη. Συμπλήρωσε 31 under σε 38 παιχνίδια! Η δε Σαραγόσα έχει πάψει να δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο τους τελευταίους δύο μήνες!

Στην Τσεχία η Σλάβια Πράγας θέλει να παραμείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια και βαθμολογικά αδιάφορη Ντούκλα. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και πλέον έχω πειστεί ότι η «αδιάφορη» ομάδα δεν πρόκειται να χαριστεί. Η Σλάβια όμως είναι ανώτερη και μπορεί να πάρει το ματς με το σπαθί της. Οι παίκτες του συλλόγου είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά, διότι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν την πρωτοπόρο Βικτόρια, ενώ ταυτόχρονα ήρθε και η κατάκτηση του κυπέλλου.

Στην Τουρκία η Ακίσασπορ αν απόψε αποσπάσει ένα βαθμό στην έδρα της Καϊσέρισπορ θα παραμείνει οριστικά στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να περιμένει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την Οσμάνλισπορ που βρίσκεται ακριβώς από κάτω της με τρεις βαθμούς διαφορά. Η Καϊσέρισπορ που βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση έχει και σημαντικές απουσίες με κυριότερη αυτή του πρώτου της σκόρερ του Μπουλούτ που είναι τιμωρημένος. Πιστεύω λοιπόν ότι τον ένα πόντο που χρειάζονται μπορούν να τον βρουν οι φιλοξενούμενοι…

Στην Β Σουηδίας βάσει ρόστερ και φόρμας, τόσο η ΑΙΚ όσο και η Κάλμαρ είναι τα φαβορί απόψε απέναντι στην Έστερσουντ και την Σίριους αντίστοιχα. Σας θυμίζω ότι η ΑΙΚ έχει τέσσερα στα τέσσερα στην έδρα της, με συντελεστή τερμάτων 8-0. Και οι τέσσερις νίκες της δηλαδή ήταν της τάξεως του 2-0!

Η δε Κάλμαρ έρχεται από τρεις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 6-1. Η Σίριους από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ διατηρεί και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στην Αργεντινή τέλος, η Ρασίνγκ Κλουμπ θέλει νίκη απέναντι στη μέτρια Κολόν Σάντα Φε για να βγει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι η τελευταία αγωνιστική και μόνο με τους τρεις βαθμούς θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην πορεία της μέρας μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ