ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ…

Καλημέρα. Σήμερα την… πατήσαμε καθώς θες δεν θες είσαι αναγκασμένος να ασχοληθείς με κύπελλα.

Στην Ιταλία έχουν προτιμηθεί – πονταριστεί η Ουντινέζε και η Τζένοα. Πιθανολογώ ότι την πρώτη την επέλεξαν λόγω διαφοράς κατηγορίας και λόγω της έλευσης του νέου τεχνικού (Όντο) στον πάγκο της.

Την Τζένοα, επειδή συγκριτικά με την Κροτόνε, κατεβαίνει με πιο αξιόπιστη ενδεκάδα.

Στην Ισπανία όλες οι μεγάλες ομάδες κατεβαίνουν με αναπληρωματικούς. Το ίδιο θα πράξει και η Εσπανιόλ που φιλοξενεί την Τενερίφη. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κακή ομάδα και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορούμε να ψάξουμε την έκπληξη.

Η Κάντιθ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 του πρώτου αγώνα και είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά στο αποψινό ματς με τη Μπέτις. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγω το over 2.5 γκολ.

Στο Βέλγιο διεξάγεται η νοκ – άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» ανάμεσα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και τη Κλαμπ Μπριζ. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι της Φλάνδρας και τη δεδομένη χρονική περίοδο η Κλαμπ Μπριζ έχει το αβαντάζ. Εκτός από το πιθανό διπλό πάντως, εξετάζουμε και το over καθώς οι δύο αυτές ομάδες μαζί με την Έουπεν έχουν τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα (12 στα 16). Η Βάρεγκεμ πάντως, διατηρεί και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την ουραγό Έουπεν. Στο πρωτάθλημα έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές και η Κλαμπ Μπριζ μετρά ισάριθμες νίκες με 3-2 και 1-2.

Σήμερα τα χαράματα, πραγματοποιείται ο αγώνας ρεβάνς για τα play off των ΗΠΑ ανάμεσα στο Σιάτλ και το Χιούστον. Στο πρώτο ματς το Σιάτλ είχε επικρατήσει με σκορ 0-2 και τώρα πλέον οι παίκτες του Χιούστον είναι υποχρεωμένοι να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό. Το over πληρώνει καλά και μπορεί να παιχτεί είτε από μόνο του, είτε συνδυαστικά με τον άσσο. (1.90 το over στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Σας θυμίζω ότι στον όμιλο της Δύσης το Σιάτλ είχε υποστεί μόνο μία ήττα σε 17 παιχνίδια στην έδρα του και το Χιούστον είχε πετύχει μόνο μία νίκη σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια!

Στην Αργεντινή η Σαν Λορέντζο εξακολουθεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα φλερτάροντας τον τίτλο. Απόψε στις 00.15 ώρα Ελλάδας φιλοξενεί την μέτρια Ατλέτικο Τουκουμάν που ήδη σκέφτεται τον τελικό του κυπέλλου. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων θα προβεί σε αλλαγές και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να ευνοήσει τους γηπεδούχους.

Στην Κολομβία τέλος, από το να παίξω το 1.35 μιας ομάδας που έρχεται από έξι (!) σερί ισοπαλίες θα προτιμήσω να ρισκάρω στο under 2.5 γκολ. Αναφέρομαι στην Ιντεπεντιέντε η οποία συμπλήρωσε 16 under σε 20 παιχνίδια με 9 στα 10 στην έδρα της! Διαθέτει την καλύτερη άμυνα, αλλά και μια από τις μετριότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έληξαν 0-0! Σήμερα παίζει με την Τζαγκουάρες που μετρά 13 under Σε 20 αγωνιστικές. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και για μια ακόμη φορά πιστεύω ότι οι δύο αντίπαλοι θα δυσκολευτούν αρκετά να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] Βαλένθια – Ολυμπιακός με πριμ 5%*

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] με πριμ 5%* στη Euroleague και μια προσφορά ημέρας έκπληξη!

Δοκιμασία στη Βαλένθια περιμένει τους «ερυθρόλευκους» στις 21.30 για τη 10η αγωνιστική της Euroleague. Βαλένθια – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ*

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζεις, κερδίζεις, επιβραβεύεσαι!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ