ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ…

Καλημέρα. Το Τότεναμ – Γιουβέντους (φωτο) που διεξάγεται απόψε, αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο και προσωπικά αδυνατώ να δώσω προβάδισμα σε κάποιο σημείο. Η Τότεναμ που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2.18, έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Το απέδειξε άλλωστε και στο πρώτο ματς στο Τορίνο όπου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο, στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει.

Αυτό το αποτέλεσμα λοιπόν, ανέβασε πολύ την ψυχολογία και το ηθικό των παικτών της λονδρέζικης ομάδας, καθώς διαπίστωσαν πως δεν έχουν κάτι να φοβηθούν αν για μία ακόμη φορά κατέβουν να αγωνιστούν δυνατά και αποφασιστικά. Στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιεί εξαίρετη πορεία και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι εδώ και 15 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Μέσα στην έδρα της, μετρά 13 νίκες και μόνο μία ήττα σε σύνολο 18 παιχνιδιών σε Βρετανία και Ευρώπη! Η πρώτη – και τελευταία – φορά που υπέστη ήττα φέτος στο Λονδίνο, ήταν στις 20 Αυγούστου, στο 1-2 από την Τσέλσι! Ακόμα και σε αυτό το ματς όμως, η ήττα ήρθε στο φινάλε της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει λοιπόν η Γιουβέντους σήμερα. Η «Μεγάλη Κυρία» είναι υποχρεωμένη να ψάξει για γκολ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας, ότι θα βιαστεί. Λόγω της αναβολής της 25ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, οι παίκτες της θα είναι ξεκούραστοι και θα έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους να καταστρώσουν τα σχέδια τους. Η Τότεναμ από την άλλη μεριά, θα δώσει σίγουρα προσοχή και έμφαση στην αμυντική της λειτουργία, αφού αν δεν δεχθεί τέρμα θα περάσει στους «8» χωρίς να χρειαστεί να σκοράρει.

Αναμένω λοιπόν ένα αρχικά κλειστό παιχνίδι, του οποίου η ένταση θα αρχίσει να κλιμακώνεται αργά και σταδιακά. Βρίσκω λοιπόν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην σημειωθεί κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Από την ανάπαυλα και μετά όμως που η Γιουβέντους θα πρέπει να ανοιχτεί, θα διεξαχθεί ένας σαφώς πιο ενδιαφέρον και επιθετικός αγώνας. Βάσει λογικής λοιπόν, οι δύο πιο θεμιτές επιλογές είναι το 0-0 του ημιχρόνου και το να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Προσωπικά κλίνω προς τη δεύτερη επιλογή… (2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το άλλο ματς της βραδιάς είναι αδιάφορο μετά από το 0-4 του πρώτου αγώνα, οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάχνω για σημεία και ειδικά στοιχήματα…

Σήμερα στις 15.00 διεξάγεται η 20η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Άρης και ο ΟΦΗ που προπορεύονται στη βαθμολογία μπορούν άνετα να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν πάρα πολύ καλά. Να κερδίζουν δηλαδή, χωρίς να δέχονται γκολ… Σας θυμίζω ότι ο Άρης μακριά από το γήπεδό του δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα και έχει δεχθεί μόλις πέντε γκολ. Ο ΟΦΗ έξω από την Κρήτη έχει μία ήττα, διατηρώντας την καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό.

Κρατάμε λοιπόν τα διπλά μαζί με το no – goal, ενώ από τα υπόλοιπα ματς προτιμώ το Χ του ημιχρόνου ή και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα των Τρικάλων με τη Δόξα Δράμας. Τα Τρίκαλα τις τελευταίες επτά αγωνιστικές στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν μόλις δύο γκολ και δέχθηκαν ένα. Η Δόξα κρατάει απαραβίαστη την εστία της για πέντε σερί παιχνίδια σε πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν συνολικά 13 γκολ και τα 11 από αυτά ήταν από την ανάπαυλα και μετά…

Στη Γ Γερμανίας η Άαλεν που είναι φορμαρισμένη και έχει ισχυρή έδρα, μπορεί να επικρατήσει της μέτριας Μούνστερ που αποδυναμώνεται όταν φεύγει από το γήπεδό της.

Φαβορί είναι και η Καρλσρούη απέναντι στη Σόνενχοφ. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν ένα αήττητο 16 αγωνιστικών, ενώ μετρούν και 9 νίκες στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους! Η Σόνενχοφ από την άλλη μεριά. έφτασε τα επτά ματς χωρίς νίκη. Ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το under διότι η αήττητη στην έδρα της Καρλσρούη μετρά 21 στα 27. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Βλέπουμε όμως επίσης και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερα σερί 0-0 στο ημίχρονο.

Η Φορτούνα Κολωνίας έρχεται από τρεις σερί νίκες και απόψε υποδέχεται στην δυνατή έδρα της την ομάδα που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Πρόκειται για την Τσέμνιτσερ που συμπλήρωσε 11 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι είναι οι κάτοχοι και της χειρότερης άμυνας αφού έχουν δεχθεί 51 γκολ. Η Φορτούνα από την άλλη μεριά, διαθέτει την τρίτη παραγωγικότερη επίθεση. Εκτός από τον πιθανό άσσο λοιπόν, μπορούμε να εξετάσουμε και το over.

Η ομάδα με τα περισσότερα (7) διπλά στην κατηγορία, είναι η Χάνσα που φαίνεται ότι αποδίδει καλύτερα όταν απομακρύνεται από το Ρόστοκ. Έχει δεχθεί μόλις 8 γκολ σε 12 παιχνίδια και αυτή είναι η καλύτερη επίδοση στη Γ Γερμανίας. Σήμερα φιλοξενείται από την ασταθής Σβικάου που κάνει συχνά γκέλες στην έδρα της.

Στην Κολομβία τέλος, ο εύλογος άσσος της Ατλέτικο Νασιονάλ μπορεί να συνδυαστεί με το no – goal. Οι γηπεδούχοι που δεν έχουν δεχθεί τέρμα στο γήπεδό τους, υποδέχονται την Τζαγκουάρες η οποία δεν έχει σημειώσει γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι. Επειδή όμως οι φιλοξενούμενοι φέρνουν πολλά under, ένα σκορ της τάξεως του 2-0 έχει λογική βάσει των έως τώρα αποδόσεων των δύο αντιπάλων. (5.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Ενβιγκάδο παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που όλα της τα ημίχρονα έχουν λήξει στο 0-0. Ελπίζω να μην αλλάξει σήμερα τις συνήθειές της, γιατί είχα σκοπό να ποντάρω στο 0-0 του ημιχρόνου στην αναμέτρησή της με την Τολίμα.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]:ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα. Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ