Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ

Καλημέρα.  Από σήμερα και για δύο εβδομάδες θα διεξάγεται σχεδόν καθημερινά, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21 στα γήπεδα της Πολωνίας. Στην πρεμιέρα κοντράρονται η κάτοχος του τίτλου Σουηδία (φωτό) με την Αγγλία και η διοργανώτρια Πολωνία με την Σλοβακία. Οι σουηδοί κατεβαίνουν με πολλές ελλείψεις και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι μπουκ δίνουν τόσο μεγάλο προβάδισμα στην αγγλική ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Προσωπικά δεν συμφωνώ με το 1.65, αν και πιστεύω ότι οι άγγλοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν…

Η Πολωνία έχει το αβαντάζ της έδρας, αλλά δεν πρόκειται για τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα. Οι αποδόσεις που βλέπουμε οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι πρόκειται για την διοργανώτρια χώρα. Αν οι τελικοί διεξάγονταν στην Σλοβακία, οι τιμές θα ήταν αντίστροφες… Οι δύο ομάδες είναι του ίδιου… διαμετρήματος και αναμένω ένα κλειστό και… αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο. Προτιμώ λοιπόν το Χ του πρώτου 45λεπτου (2.05 στην INTERWETTEN.GR) από το να ποντάρω στον χαμηλό σε απόδοση άσσο, μόνο και μόνο λόγω έδρας…

Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας…

Στην Ιρλανδία θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν την Ντέρι η οποία διατηρεί ένα αήττητο δέκα αγωνιστικών! Η τελευταία ήττα της εντοπίζεται στις 14 Απριλίου και από την άλλη μεριά η Μπρέι, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, δέχτηκε συνολικά έντεκα γκολ! Διατηρεί την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο έχει πολύ κακή παράδοση. Αν ψάξουμε τις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα ανακαλύψουμε ότι η Ντέρι έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες 12 επισκέψεις της εκεί μέσα. Βάσει των παραπάνω λοιπόν, θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα λανθασμένο σετ αποδόσεων. (2.70 το διπλό στην SPORTINGBET.GR)

Η Κορκ συνεχίζει να είναι… σίφουνας καθώς συμπλήρωσε 16 νίκες και μία ισοπαλία σε 17 αγωνιστικές! Μέσα στην έδρα της έχει 8 στα 8 νίκες και ισάριθμα over. Δεν νομίζω ότι απέναντι στην μέτρια Λίμερικ μπορεί να αλλάξει κάτι. Πάμε για συνδυασμό του άσσου με το over δηλαδή…

Η Φιν Χαρπς έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και σήμερα υποδέχεται τη Σάμροκ που μακριά από την έδρα της μετρά 7 over σε 8 αγωνιστικές. Από το διπλό του 1.67 προτιμώ το over του 1.85. (2.00 στην VISTABET.GR)

Στην Αργεντινή απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και οι στόχοι των ομάδων είναι πιο ξεκάθαροι από ποτέ. Η Ουρακάν παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και σήμερα χρειάζεται επειγόντως βαθμούς απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία μετρά μόλις μία νίκη σε 13 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. (1.96 ο άσσος στην GOALBET)

Αδιάφορη βαθμολογικά είναι και η Σαν Μαρτίν που σήμερα φιλοξενεί την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σωθεί ακόμα μαθηματικά και μπορούν να βρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια πολύ μέτρια έδρα. (Η Σαν Μαρτίν έχει έξι ήττες σε 13 παιχνίδια εντός).

Η Ταγιέρες κυνηγά έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα και σήμερα παίζει με την ουσιαστικά αδιάφορη Χιμνάσια Λα Πλάτα που αποτελεί μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Εδώ όμως οφείλω να ομολογήσω ότι περίμενα σε σαφώς υψηλότερες τιμές τον άσσο και γι΄αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να ακολουθήσω…

Στην Β κατηγορία η Γκιγιέρμο Μπράουν βρίσκεται στην δεύτερη θέση και εξακολουθεί να δίνει μάχη για την άνοδο. Απομένουν έξι αγωνιστικές και αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Σήμερα φιλοξενείται από την ντεφορμέ Βίγια Νταλμίν η οποία έρχεται από οκτώ ήττες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα εύλογο προβάδισμα.

Η Γκιγιέρμο καταδιώκεται από την Τσακαρίτα που βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω της. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών και σήμερα υποδέχεται στην δυνατή έδρα της τη μετριότατη και ντεφορμέ Μπόκα Ούνιδος η οποία μακριά από το γήπεδό της μετρά μόλις μία νίκη σε 17 παιχνίδια!

Στη Β Βραζιλίας η φορμαρισμένη Γκοϊας υποδέχεται την μέτρια Α Μπε Σε Νατάλ που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Η Γκοϊας ενισχύθηκε ιδιαίτερα φέτος και η Ά Μπε Σε που ανέβηκε πέρσι δεν έχει σπουδαίο ρόστερ. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο κοντά στην επικράτηση.

Εκεί που λέω να πάρω ένα μικρό ρίσκο είναι στον αγώνα της Παρανά με τη Φιγκεϊρένσε. Οι γηπεδούχοι δεν με πείθουν και αν συγκρίνουμε το υλικό τους με αυτό της Φιγκεϊρένσε θα διαπιστώσουμε ότι υστερούν. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή καθώς πριν από λίγες μέρες απολύθηκε ο Μάρσιο Γκοϊάνο. Εγώ αν ήμουν μπουκ θα έκοβα το… καρπούζι στη μέση, ενώ ίσως έδινα ένα μικρό προβάδισμα στη Φιγκειρένσε… Ο STOIXIMAN.GR δίνει 3.30 στο διπλό!

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ