Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΒΕΝΤΡΙ…

Καλημέρα, καλή εβδομάδα  και χρόνια πολλά. Σήμερα διεξάγεται ο τελικός των play off στη Λιγκ 2 ανάμεσα στην Κόβεντρι και την Έξετερ. Ο αγώνας θα γίνει στο Γουέμπλεϊ και στο πλευρό των γηπεδούχων θα βρεθούν πάνω από 30.000 φανατικοί οπαδοί τους. Η Κόβεντρι έρχεται από μια σπουδαία νίκη επί της Νοτς Κάουντι με σκορ 4-1 και οι παίκτες του Ρόμπινς είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι ψυχολογικά. Θα δώσω πρώτη τύχη στην ιστορική Κόβεντρι που… αδικεί τον εαυτό της με το να αγωνίζεται σε τόσο χαμηλές κατηγορίες.

Στην Β Σουηδίας, η ενισχυμένη ΑΦΚ που φέτος όλα δείχνουν ότι θα κάνει πρωταθλητισμό, υποδέχεται στην έδρα της τη ντεφορμέ Νόρμπι που συμπλήρωσε πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Επειδή ο άσσος βρίσκεται χαμηλά, ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, αφού η ΑΦΚ συνηθίζει να πετυχαίνει περισσότερα γκολ μετά από την ανάπαυλα. Η δε Νόρμπι δεν σκοράρει σχεδόν ποτέ σε πρώτο ημίχρονο…

Για την Χέλσινγκμποργκ τα λέγαμε και την προηγούμενη αγωνιστική και μας δικαίωσε. Ελπίζω το ίδιο να πράξει και απόψε. Πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για αυτή αν παραμείνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα… αλώνια της Β Σουηδίας. Η Γιόνσεπινγκ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και λογικά θα επικρατήσουν.

Απόψε τέλος, διεξάγονται πολλά διεθνή φιλικά παιχνίδια μεταξύ εθνικών ομάδων. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να ασχοληθώ με κάποια από αυτά, ίσως πήγαινα στον άσσο της Βοσνίας διότι παίζει στην έδρα της με το μέτριο Μαυροβούνιο, το οποίο αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα απουσιών. Θα λείψει ο πρώτος σκόρερ του ο Γιόβετιτς αλλά και ο στυλοβάτης στην άμυνα ο Σάβιτς. Η Βοσνία αντιθέτως κατεβαίνει με όλα της τα αστέρια και ο νέος της τεχνικός ο Προσινέτσκι θεωρώ ότι θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στα εδάφη της χώρας του.

Φίλες και φίλοι από εδώ και στο εξής οι επιλογές μας θα μειώνονται, καθώς τα πρωταθλήματα λιγοστεύουν δραστικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τα ελάχιστα που έχουν απομείνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ