Η… ΤΑΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΙΖ!

Καλημέρα. Στην αναζήτηση σημείων από πρωταθλήματα, βρίσκω αρκετά υψηλό το over στον αγώνα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με τον Εθνικό Άχνας. Αυτό το λέω διότι οι γηπεδούχοι στις πέντε τελευταίες ήττες τους, δέχθηκαν συνολικά 21 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τέσσερα τέρματα ανά αναμέτρηση. Επειδή και ο Εθνικός δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τα πολλά γκολ. (2.00 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Στη Β Ιταλίας η Βενέτσια με την Κρεμονέζε έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις (6-10-3). Το… αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι ότι πάνω από το 50% των αγώνων τους τελειώνει στο Χ, αφού συμπλήρωσαν 10 ισοπαλίες σε 19 παιχνίδια! Έχουν μάλιστα και οι δύο από τέσσερα Χ στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Βενέτσια συμπλήρωσε οκτώ under σε εννέα παιχνίδια στο γήπεδό της και αυτή τη στιγμή διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Θεωρώ λοιπόν ότι πρώτη επιλογή είναι το under, ενώ από τη στιγμή που αρέσκονται στα Χ, θα μπορούσαμε να το ρισκάρουμε…

Μιας και αναφέρθηκα στις ισοπαλίες, στη Γαλλία υπάρχει μια σπουδαία πρόσφατη παράδοση στον αγώνα της Λιλ με τη Νις, όπου οι δύο ομάδες έχουν φέρει οκτώ Χ στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Τα τρία υπόλοιπα ματς τα έχει πάρει η Νις Κι άσσος δεν υπάρχει ούτε για δείγμα!

Στο Αμιάν – Ναντ επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου. Οι δύο αυτές ομάδες βλέπετε, σκοράρουν δύσκολα και αυτό έχει ως επακόλουθο να φέρνουν αρκετά under 2.5 γκολ.  Για την Αμιάν υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο. Τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, δέχθηκε μόλις ένα τέρμα στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της! Η δε Ναντ, σπανίως σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά, οπότε δεν αποκλείεται να πάμε σε ένα «σβηστό» 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ανζέ παραμένει μία από τις ελάχιστες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μέσα στο γήπεδό της! Η Ντιζόν από την άλλη μεριά, βρίσκεται στα καλύτερα της, καθώς συμπλήρωσε έξι νίκες σε εννέα αγωνιστικές. Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι σωστές οι αποδόσεις στην προκειμένη περίπτωση. Προσοχή για την έκπληξη λοιπόν.

Η Μαρσέιγ παρουσιάζεται βελτιωμένη και μέσα στην Μασσαλία δεν μας έχει συνηθίσει σε γκέλες απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Η Τρουά αργά ή γρήγορα θα υποκύψει στην ανωτερότητα της Μαρσέιγ. Επειδή όμως ο… σκέτος άσος δεν πληρώνει ικανοποιητικά, είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, διότι η Τρουά δεν δέχεται εύκολα γκολ στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της. Για την ακρίβεια, η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές στα επτά τελευταία παιχνίδια της…

Η Μονακό έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου για να την ποντάρω σε τιμές του 1.30. Στην προκειμένη περίπτωση προτιμώ να ποντάρω στο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η επιλογή μου αυτή προκύπτει από τα στατιστικά των δύο αντιπάλων…  Ο συντελεστής τερμάτων της Μονακό στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, είναι 9-5. Από αυτά τα 14 γκολ, τα εννέα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η δε Ρεν έχει… ξεχάσει πως σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε συνολικά εννέα γκολ και κανένα από αυτά δεν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο! Αρκετά από αυτά μάλιστα, σημειώθηκαν στο φινάλε των παιχνιδιών της. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο το οποίο οφείλουν να το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το live bet

Στο Μπορντό – Μονπελιέ τέλος επιλέγω το under. Η Μονπελιέ συμπλήρωσε 15 under σε 18 αγωνιστικές! Διατηρεί την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά και την τρίτη χειρότερη επίθεση! Εκτός έδρας έχει 7 στα 8 under με συντελεστή τερμάτων 5-5! Κρατάω λοιπόν τα λίγα γκολ, ενώ σκέφτομαι να ρισκάρω και στο Χ του ημιχρόνου…

Στην Γ κατηγορία η φορμαρισμένη Γκρενόμπλ η οποία έχει την καλύτερη άμυνα, υποδέχεται τη μέτρια Κονκαρνό και λογικά θα φτάσει στη νίκη. Δεν ξέρω αν θα το πετύχει από ημίχρονο διότι οι φιλοξενούμενοι συνήθως… αντέχουν κάποιο διάστημα αλλά αργά ή γρήγορα ένα γκολ θα το βάλουν… (1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ είναι… τρένο χωρίς σταματημό! Το περασμένο Σάββατο μάλιστα, συνέτριψε την Άντερλεχτ με το εντυπωσιακό 5-0. Αποσπάστηκε 8 βαθμούς από τη δεύτερη Σαρλερουά, ενώ διατηρεί με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Μέσα στην έδρα της Μαλίν, έχει πέντε διπλά στις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Με τη φόρα που έχει πάρει δεν μπορώ να μην συνδυάσω το διπλό με το over.

Στην Β Ισπανίας είχα κυκλώσει το διπλό της Οσασούνα που έχει δεχθεί τα λιγότερα (5) εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία. Μου τα… χάλασε λίγο η αλλαγή προπονητή της Χόγια Λόρκα, αλλά και πάλι η έμπειρη φιλοξενούμενη είναι σαφώς ανώτερη των νεοφώτιστων που δείχνουν πως δεν μπορούν να σταθούν στην κατηγορία.

Φίλες και φίλοι, με κύπελλα για μια ακόμη φορά δεν ασχολήθηκα. Ας προσέξουμε πάντως για πιθανές εκπλήξεις στην Ιταλία. Για τη Ρόμα για παράδειγμα, προέχει το σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Το ίδιο ισχύει και για την Αταλάντα που έχει το γειτονικό ντέρμπι με τη Μίλαν.

Όσο για τα… δικά μας, σας θυμίζω ότι η ΑΕΚ έχει 7 στα 7 under μακριά από την έδρα της.

Θυμίζω επίσης ότι ο μεν Ατρόμητος διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με ένα γκολ διαφορά από τον ΠΑΟΚ και ότι ο δε Αστέρας έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις εκτός από το under που συνήθως δεν πληρώνει καλά, υπάρχει και η επιλογή του Χ του ημιχρόνου…

Καλή τύχη.

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2.68 – 1.59) (ώρα έναρξης 21.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ