Η ΜΙΚΡΗ… ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ

Καλημέρα. Το αποψινό πρόγραμμα είναι συρρικνωμένο και τα μοναδικά παιχνίδια πρωταθλήματος που διεξάγονται είναι τα δύο Ολλανδικά που ολοκληρώνουν την 16η αγωνιστική.

Οι επιθετικοί του Άγιαξ σκοράρουν συνεχώς και αδιαλείπτως το τελευταίο διάστημα. Σας θυμίζω ότι την προηγούμενη Κυριακή έριξαν 3 γκολ στην Αϊντχόφεν που προερχόταν από 10 σερί νίκες! Είχαν προηγηθεί από τρία σε Τβέντε και Βίλεμ, μια εκτός έδρας τεσσάρα στη Φέγενορντ, η πεντάρα στη Ρόντα και το 8-0 (!) στην έδρα της Μπρέντα. Ο «Αίαντας» διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία, καθώς μέσο όρο σκοράρει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Κάπως έτσι έφτασε τα 13 over σε 15 αγωνιστικές, με 7 στα 7 στο Άμστερνταμ. Απόψε υποδέχεται την Εξέλσιορ η οποία μακριά από το γήπεδό της μετρά 6 over σε 7 παιχνίδια. Νομίζω ότι βάσει όλων των παραπάνω στατιστικών το μόνο λογικό στοίχημα που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε εδώ, είναι το over 3.5 γκολ, ή το να ανοίξει ο Άγιαξ το σκορ μέσα στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης…

Ομάδα των over όμως είναι και η Χέρακλες που συμπλήρωσε 13 στα 15 με 7 στα 8 στο γήπεδό της. Σήμερα παίζει με την Σπάρτα Ρότερνταμ που διατηρεί μια από τις χειρότερες εκτός έδρας άμυνες της κατηγορίας. Εκτός από το εύλογο over, στην προκειμένη περίπτωση εξετάζω και τον άσσο, καθώς οι γηπεδούχοι διατηρούν την τρίτη καλύτερη έδρα μετά από τις πρωτοπόρους Αϊντχόφεν και Άλκμααρ. Η Σπάρτα από την άλλη μεριά, δεν έχει κάνει ακόμα… σεφτέ μακριά από την έδρα της, μετά από 7 παιχνίδια.

Με τα ελάχιστα παιχνίδια κυπέλλων που διεξάγονται σήμερα δεν ασχολήθηκα καθόλου και έτσι θα περιοριστώ αποκλειστικά και μόνο σε αυτές τις δύο Ολλανδικές αναμετρήσεις.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ