Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΩΝ UNDER…

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες που έχουν σήμερα την τιμητική τους. Το επόμενο τριήμερο έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Διεξάγονται μερικά πολύ ενδιαφέροντα ματς, καθώς ολοκληρώνονται τόσο το Φινλανδικό όσο και το Ιρλανδικό πρωτάθλημα. Γενικότερα θα έχουμε να πούμε και να γράψουμε πολλά από αύριο και μετά.

Η σημερινή μέρα δυστυχώς δεν προσφέρεται για στοίχημα, καθώς διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια με μικρό ενδιαφέρον και αξιοπιστία. Για μία ακόμη φορά θα προτιμήσω να επιλέξω το 0-0 του ημιχρόνου του Ατρομήτου το οποίο το φέρνει συνεχώς από την αρχή της σεζόν! Η ομάδα του Περιστερίου δίνει αγώνα κυπέλλου στα Τρίκαλα, αλλά δεν θα σπεύσω να ποντάρω στο ευνόητο διπλό, διότι οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Στην Κύπρο η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής φέρνει μόνο under, είναι η ΑΕ Λεμεσού (φωτο) που συμπλήρωσε επτά στα επτά, με συντελεστή τερμάτων 4-4. Είναι σπάνιο φαινόμενο μια ομάδα να διατηρεί την καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται! Σε κανένα από αυτά τα επτά παιχνίδια δεν έβαλε ή δεν δέχθηκε πάνω από ένα τέρμα! Απόψε υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που έχει παρόμοιες επιδόσεις, καθώς μετά από 8 ματς ο συντελεστής τερμάτων του είναι στο 6-9. Από το να κάτσω λοιπόν και να ασχοληθώ με το 1.15 του άσσου θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να «ψαχτώ» με το under που πληρώνει ικανοποιητικά. (2.00 στον STOIXIMAN.GR)

Στο Βέλγιο τέλος, η Σεντ Τρουίντεν συνεχίζει την πολύ καλή φετινή της πορεία, με όπλο την ισχυρή έδρα της και την θετική αμυντική της λειτουργία. Μέσα στο γήπεδό της μετρά 5 νίκες σε έξι παιχνίδια, έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ. Σήμερα υποδέχεται τη Μουσκρόν και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ