Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα…

Στη Νορβηγία η Σάντεφιορντ έχει να κερδίσει από τις 2 Απριλίου. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές υπέστη ισάριθμες ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-11! Σήμερα υποδέχεται την φορμαρισμένη Χάουγκεσουντ που μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Τα στατιστικά και η φόρμα μας οδηγούν στο διπλό…

Η πρωτοπόρος Μπραν παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτό το οφείλει κυρίως στην άμυνά της. Μέσα στο γήπεδό της έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε πέντε ματς, ενώ έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Ρόζενμποργκ. Η νίκη αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία διότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σήμερα η Μπραν παίζει με τη Βαλερέγκα και με την κεκτημένη ταχύτητά της μπορεί να πετύχει μια ακόμα νίκη…

Στον αγώνα της Ρανχάιμ με τη Σάρπσμποργκ επιλέγω το over, διότι οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Οι άμυνές τους όμως παραμένουν μέτριες…

Στη Β Νορβηγίας αντιθέτως, η Μιοντάλεν φέρνει συνεχώς under. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 10 στα 11 με συντελεστή τερμάτων 9-5. Πρόκειται για την ομάδα που διατηρεί την καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση.

Η Σάντνες που στοχεύει στην άνοδο, έρχεται από δύο κολλητές ήττες που την άφησαν πίσω στη βαθμολογία. Σήμερα παίζει με την αδύναμη Νότοντεν και πρέπει να βρει τον τρόπο να ανακάμψει διότι έρχεται και το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Αάλεσουντ.

Στη Β Σουηδίας η Φάλκενμπεργκ παίζει με τη Γκέφλε. Η ομάδα του Χανς Έκλουντ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 παιχνίδια, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας με 23 γκολ στο ενεργητικό της. Η Γκέφλε από την άλλη μεριά, είναι ένας σύλλογος εξαιρετικά περιορισμένων δυνατοτήτων. Δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το τέρμα και η φετινή της, μεταγραφική αποδυνάμωση, δείχνει τα σημάδια της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Λόγω της επιθετικής δεινότητας των γηπεδούχων, θα συνδυάσω και εδώ τον άσσο με το over.

Η μεγάλη και ιστορική Χέλσινγκμποργκ που παραμένει το βαρύτερο και ηχηρότερο όνομα της κατηγορίας, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της, την μέτρια Ντέγκερφορς και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσσο με τα πολλά γκολ. Η Ντέγκερφορς βλέπετε, είναι μια ομάδα που δεν κλείνεται πίσω και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πετυχαίνει αλλά και να δέχεται αρκετά τέρματα. Ήδη μετρά οκτώ over σε έντεκα παιχνίδια και λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα…

Το ποδοσφαιρικό στυλ της Γκρέμιο στη Βραζιλία, είναι πλέον γνωστό. Η ομάδα παίζει πολύ προσεκτικά στοχεύοντας στις νίκες με… μισό – μηδέν. Το ίδιο θα πράξει και σήμερα απέναντι στην υποδεέστερη Αμέρικα Μινέιρο. Θα συνδυάσω λοιπόν τον άσσο με τα λίγα τέρματα.

Η Παλμέιρας που είναι μια ισχυρότατη ομάδα, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την ουραγό Σεάρα η οποία διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Επειδή όμως και εδώ η απόδοση του φαβορί δεν ενδείκνυται για ποντάρισμα, σκέφτομαι το διπλό να το συνδυάσω με το no – goal αφού οι γηπεδούχοι έχουν πάψει να σκοράρουν εδώ και καιρό.

Φίλες και φίλοι περιθώρια άλλων επιλογών για σήμερα δεν υπάρχουν. Θα συνεχίσουμε λοιπόν σε… χαλαρούς ρυθμούς αναμένοντας την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον τρίτο τελικό του  πρωταθλήματος μπάσκετ (έναρξη στις 19.00). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ