Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΤΩΝ OVER…

Καλημέρα. Με το Ισλανδικό πρωτάθλημα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα έως τώρα, παρά μόνο κάποιες λιγοστές φορές κατά τη διάρκεια του live bet. Παρατήρησα όμως ότι και φέτος διατηρείται η παράδοση, καθώς για μία ακόμη σεζόν τα over… πάνε και έρχονται. Δείτε για παράδειγμα τις επιδόσεις της Ακουρέρι με την Ακράνες που σήμερα παίζουν μεταξύ τους. Πέντε στα έξι over έχουν οι γηπεδούχοι και έξι στα έξι οι φιλοξενούμενοι. Τα πέντε από αυτά μάλιστα έληξαν στο over 4.5 γκολ! Πως μετά να μην επενδύσεις στο over 2.5 ή ακόμα και το 3.5 γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι; (2.05 στην GOALBET)

Η περσινή πρωταθλήτρια Χαφναρφιόρντουρ δεν ξεκίνησε καλά καθώς μετρά μόλις δύο νίκες μετά από έξι αγωνιστικές. Παραμένει όμως μια ομάδα με αξιόπιστο και αξιόλογο υλικό και δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση με την μέτρια και υποδεέστερη Γκρίννταβικ. Εκτός από το διαφαινόμενο διπλό, θα μπορούσαμε και εδώ να δούμε το over μιας και οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε στα έξι στο πρωτάθλημα.

Οι φίλοι της στατιστικής θα γνωρίζουν ότι στη Φινλανδία η ομάδα της Μάριεχαμν συμπλήρωσε 10 σερί 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα! Αν εξαιρέσουμε δηλαδή το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής από εκεί και πέρα σε όλα τα υπόλοιπα ματς σημειώθηκαν δύο έως τρία τέρματα! Απέναντι στην μέτρια Κέμι Κινγκς που έχει μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια στην έδρα της, δείχνει να έχει προβάδισμα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να… ξεχάσω αυτό το στατιστικό στοιχείο.

Κλείνουμε με κάποια βραδινά παιχνίδια από τη Βραζιλία.

Καταρχάς βρίσκω δυσανάλογες έως και… ανάποδες τις αποδόσεις στην αναμέτρηση της Βιτόρια Μπαϊα με τη Μποταφόγκο. Πριν από την έναρξη της σεζόν η Βιτόρια δινόταν από τους μπουκ ως ένα από τα 2-3 φαβορί για τον υποβιβασμό. Η συγκεκριμένη ομάδα… ανεβοκατεβαίνει τις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και το υλικό της είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, καθώς η διοίκηση δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για να την ενισχύσει μεταγραφικά. Τις πρώτες έξι αγωνιστικές μετρά τέσσερις ήττες και μία νίκη. Η Μποταφόγκο από την άλλη μεριά, έκανε αρκετά καλές μεταγραφές, επιδιώκοντας κάτι καλύτερο από την περσινή πέμπτη θέση. Αν λοιπόν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων, θεωρώ ότι δεν προκύπτει από πουθενά ο φαβοριτισμός της Βιτόρια. Να σημειώσουμε επίσης, ότι τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι η Μποταφόγκο πέρασε νικηφόρα από το «Μπαραντάο». Να αναφέρουμε τέλος, ότι και οι δύο ομάδες μετρούν από πέντε under στα έξι πρώτα παιχνίδια τους.

Υπάρχουν όμως και δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο των under στην κατηγορία. Πρόκειται για την Κρουζέιρο και την Αβάι που όσο καλές είναι αμυντικά, τόσο αναποτελεσματικές είναι επιθετικά. Σήμερα η Κρουζέιρο φιλοξενείται από την Κορίνθιανς, η οποία παραδοσιακά φέρνει πάρα πολλά under. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και νομίζω ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τη νίκη τους με τα λίγα τέρματα. Η δε Αβάι φιλοξενείται από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε που δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα. Όπως και πριν έτσι και εδώ η προοπτική των λίγων γκολ φαντάζει θετική.

Γενικότερα πάντως, θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί με τα βραζιλιάνικα παιχνίδια διότι υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα απουσιών λόγω διεθνών ποδοσφαιριστών.

Καλή τύχη…

STOIXIMAN.GR

Απόψε στις 21.30 διεξάγεται ο τρίτος τελικός των ισπανικών play off στο μπάσκετ. Η Βαλένθια υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και το σημερινό κρίσιμο ματς προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα από τον STOIXIMAN.GR!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ