Η ΙΝΤΕΡ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΕ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες, αυτό το τριήμερο θα μας απασχολήσει μια πληθώρα αναμετρήσεων λόγω εμβόλιμων αγωνιστικών σε πολλά πρωταθλήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα ξεκινώντας από την Ιταλία. Η Ίντερ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δείχνει επιτέλους σοβαρότητα και σταθερότητα στο παιχνίδι της. Με μπροστάρη τον φορμαρισμένο Ικάρντι (φωτο) έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 9-1. Απόψε φιλοξενείται από τη Μπολόνια που όπως φάνηκε τόσο με τη Νάπολι όσο και με τη Φιορεντίνα, καταρρέει στο δεύτερο ημίχρονο. Πέντε γκολ δέχθηκε συνολικά και όλα σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Βάσει των παραπάνω σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό, ελπίζοντας ότι η Ίντερ δεν θα… θυμηθεί απόψε τα περσινά και τα προπέρσινα.

Στην Β Ιταλίας η Πεσκάρα παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που μέχρι στιγμής φέρνει μόνο over. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι, ότι όλα της τα ματς έληξαν στο over 3.5 γκολ. Πράγμα πολύ σπάνιο για ομάδα της Β Ιταλίας. Επειδή επιθετικά λοιπόν είναι εξαιρετική, αν σήμερα φανεί λίγο πιο προσεχτική στην άμυνα, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της μετριότατης Βίρτους Έντελα.

Η Φροζινόνε παραμένει ένα από τα φαβορί για την άνοδο και τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα φιλοξενείται από την Άσκολι που λογικά θα παλέψει για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις ήττες και η άμυνά τους μπάζει από παντού. (1.95 το διπλό στην VISTABET.GR)

Φαβορί είναι και η Κάρπι στην αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Φότζια. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα και έως τώρα έχουν δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Οι δε φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη και δύο φορές που απομακρύνθηκαν φέτος από την έδρα τους γνώρισαν βαριές ήττες με το ίδιο σκορ (5-1) από Αβελίνο και Πεσκάρα. (2.05 προσφέρει τον άσσο η SPORTINGBET.GR)

Στην Β Γαλλίας όπως αναφέρω και στην ανανεωμένη KING BΕΤ που κυκλοφορεί σήμερα, υπάρχουν τρεις φιλοξενούμενες ομάδες που βρίσκονται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Πρόκειται για τις Μπρεστ, Λοριάν και Νιμ. Η Μπρεστ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι η Χάβρη, η Ρεμς, η Νανσί και η Λανς.

Η Λοριάν παραμένει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και πρόκειται για την μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Συμπλήρωσε, πέντε συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-3.

Η Νιμ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές συνέτριψε με 4-1 και 3-0 τις Αζαξιό και Οσέρ αντίστοιχα. Είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Χάβρης. Ο Βλαχοδήμος έχει δέσει σε μια ομάδα που μέχρι στιγμής παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι τρεις παραπάνω σύλλογοι φιλοξενούνται από υποδεέστερους και ντεφορμέ αντιπάλους. Η Μπρεστ από τη Νιόρ που συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-9. Η Λοριάν από την Οσέρ που έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 4-15! Η Νιμ παίζει με την Τουρ που μετά από έξι αγωνιστικές έχει πέντε ήττες και μια ισοπαλία με συνολικό συντελεστή 3-12!

Δεν είναι λίγες οι φορές βέβαια που έχουμε δει στο γαλλικό πρωτάθλημα να πηγαίνει… περίπατο η φόρμα των ομάδων. Ούτως ή άλλως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας είθισται να σημειώνονται πολλές ισοπαλίες. Αν όμως κρίνουμε αποκλειστικά και μόνο από την αγωνιστική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι έξι παραπάνω σύλλογοι, τότε οι τρεις φιλοξενούμενοι λογικά μπορεί να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τις έδρες των αντιπάλων τους.

Από γηπεδούχους τα δικαιολογημένα φαβορί είναι η Νανσί και η Ρεμς. Μεγάλες ομάδες και οι δύο, οι οποίες έχουν φιλοδοξίες ανόδου. Δεν βλέπω εκπλήξεις, αλλά επειδή οι αποδόσεις είναι σχετικά χαμηλές, οι δύο άσσοι μπορούν να παιχτούν συνδυαστικά. Προσωπικά έχω επιλέξει over τη Νανσί και under τη Ρεμς. Η Μπουργκ Περονάς βλέπετε, έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Συμπλήρωσε μάλιστα, πέντε over στα έξι τελευταία παιχνίδια της. (2.65 έχει ο συνδυασμός άσσου και over στον STOIXIMAN.GR)

Η Γκάζελεκ που παίζει με τη Ρεμς αντιθέτως, είναι ομάδα των under. Έχει έξι στα επτά και τρία στα τρία μακριά από το γήπεδό της. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, ενώ η Ρεμς μέσα στο γήπεδό της έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα…

Αρκετά ισορροπημένη τέλος, φαντάζει η αναμέτρηση της Αζαξιό με τη Βαλενσιέν. Οι δύο αντίπαλοι έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις, αφού μετά από επτά αγωνιστικές μετρούν από τρεις νίκες, δύο ήττες και δύο ισόπαλα αποτελέσματα! Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών ανεξαρτήτως έδρας, θα διαπιστώσουμε ότι οι τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες τους έληξαν ισόπαλοι με σκορ 1-1…

Στην Γερμανία υπάρχουν κάποια φαβορί, αλλά επειδή δεν με ελκύουν οι αποδόσεις που τις θεωρώ άδικες, δεν πρόκειται να ποντάρω. Για την… ιστορία να πω ότι αναφερόμουν στον άσσο της Γκλάντμπαχ και στο διπλό της Λειψίας. Δεν είναι τιμές αυτές για ένα δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες…

Στη Β Γερμανίας η Καϊζερσλάουτερν υποδέχεται την Άουε και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη στήλη του «Δεν Ξεχνώ» για να δείτε πως σώθηκε από τον υποβιβασμό η ομάδα της Άουε. Δεν ξέρω αν τα δανεικά είναι… άμεσα πληρωτέα, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν η Καϊζερσλάουτερν χάσει και απόψε, τότε θα βρεθεί από νωρίς σε ιδιαίτερα δεινή θέση.

Η Ίνγκολσταντ έρχεται από σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Σεν Πάουλι όπου κέρδισε με σκορ 0-4! Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά παραμένει μια δυνατή ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο. Σήμερα υποδέχεται την Ντούισμπουργκ που ακόμα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από το 1-6 (!) του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη. Επιλέγω τον άσσο με συνδυασμό με το over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σκέτο… over αντιθέτως επιλέγω στον αγώνα της Χολστάιν με τη Σεν Πάουλι. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, συμπλήρωσαν έξι στα έξι over μετά και από το 0-3 επί της Άουε. Η δε Σεντ Πάουλι όπως αποδείχθηκε και στο ματς με την Ίνγκολσταντ, δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, καθώς οι αμυντικοί της κάνουν εύκολα και αβίαστα λάθη.

Δεν ξέρω εσείς, αλλά προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα τη φετινή Βαλένθια. Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ και αν κάποια στιγμή ο Μαρθελίνο πάψει να χρησιμοποιεί  συνεχώς αυτό το 4-4-2, είτε παίζει με τη Ρεάλ, είτε με την Χόγια Λόρκα, πιστεύω ότι η ομάδα θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Απόψε έχει ένα φαινομενικά εύκολο ματς καθώς φιλοξενεί την ουραγό Μάλαγα, που μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-6. Η Βαλένθια έχει και μια πραγματικά εξαιρετική παράδοση θετικών αποτελεσμάτων, καθώς μετρά 29 νίκες και μία μόλις ήττα σε σύνολο 39 αναμετρήσεων απέναντι στη Μάλαγα. Το ξέρω ότι η απόδοση του άσσου δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, αλλά δεν βλέπω να σπάει. Αν έπρεπε να δω το σημείο συνδυαστικά, μάλλον θα επέλεγα το under μιας και οι τρεις από τις τέσσερις φετινές ήττες της Μάλαγα ήταν με 1-0.

Στη Σουηδία η Έλφσμποργκ μετά και από το 3-0 από τη Χάκεν, ξέμεινε οριστικά και αμετάκλητα από στόχους. Η ομάδα βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως. Σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδας υποδέχεται την φορμαρισμένη Τζουργκάρντεν που παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάλμε. Αν για λίγο ξεχάσουμε το «βαρύ» όνομα των γηπεδούχων, τότε μπορούμε να οδηγηθούμε στο διπλό μιας ομάδας που φέτος αποδίδει εξαιρετικά. Η απόδοση του διπλού έχει υποχωρήσει αρκετά από τη στιγμή που οι μπουκ άνοιξαν το παιχνίδι…

Φίλες και φίλοι σήμερα διεξάγονται και δεκάδες παιχνίδια διαφόρων κυπέλλων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και δεν θα διστάσω να σας… αποκαλύψω ότι δεν κοίταξα καν το πρόγραμμα. Δεν ξέρω ποιοι παίζουν και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Στην παρούσα φάση η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων ασχολείται είτε με το πρωτάθλημα είτε με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις Τα κύπελλα περνούν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα και δεν προτίθεμαι να ποντάρω ούτε ένα ευρώ σε αυτά τα παιχνίδια. Θα σας πρότεινα να πράξετε το ίδιο…

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ