Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΙΟ ΑΒΕ!

Καλημέρα. Με μια πρώτη ματιά οι αριθμοί δείχνουν over στον αγώνα της Θέλτα με τη Μπέτις. Αν όμως εξετάσουμε πιο προσεκτικά τις επιδόσεις που έχουν οι δύο αυτές ομάδες εντός και εκτός αντίστοιχα, θα διαπιστώσουμε ότι τα under υπερτερούν τόσο για τη Θέλτα όσο και για τη Μπέτις. Και παραδοσιακά να το δούμε, σχεδόν κάθε χρόνο τα μεταξύ τους ματς τελειώνουν στο under 2.5 γκολ (εξαιρείται η σεζόν 2013-14). Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο στοίχημα κυκλοφορεί σε πολύ υψηλές αποδόσεις σκέφτομαι να το ρισκάρω μόνο και μόνο για την… χαρά του παιχνιδιού. Ούτως ή άλλως οι σημερινές επιλογές μας είναι περιορισμένες. (2.35 το under στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα**)

Στη Β Ολλανδίας διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Γιόνγκ και την ΦΚ Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι ως γνωστό δεν έχουν δικαίωμα ανόδου και οι φιλοξενούμενοι θα πάνε με νέο προπονητή σε αυτή την αναμέτρηση (δείτε αλλαγές προπονητών). Κάτι η εντοπιότητα του αγώνα, κάτι ο νέος τεχνικός της ΦΚ και κάτι το ότι οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 4 νίκες σε 10 ματς στην έδρα τους, με οδήγησαν στην επιλογή του να κοντράρω τον μικρό σε απόδοση άσσο…

Δυσαναλογία αποδόσεων εντόπισα στην Πορτογαλία στον αγώνα της Πορτιμονένσε με τη Ρίο Άβε (φωτο). Δεν γίνεται δηλαδή να δίνεις φαβορί μια ομάδα που έχει να κερδίσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Η Πορτιμονένσε συμπλήρωσε 7 σερί ματς χωρίς τρίποντο ενώ το ίδιο διάστημα η Ρίο Άβε έχασε μόνο από την δυνατή φέτος Μπράγκα. Σημειώστε ότι αυτές τις επτά αγωνιστικές η μεν Πορτιμονένσε πέτυχε μόλις δύο γκολ, ενώ η Ρίο Άβε έβαλε δεκαπέντε! Σημειώστε επίσης ότι και τα τρία γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους. Η φετινή Ρίο Άβε πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, αλλά αυτό είναι κάτι που από ότι φαίνεται οι μπουκ δεν το λαμβάνουν υπόψη τους.

Η Πάκος Φερέιρα επανήλθε στις νίκες με το που την ανέλαβε ο Ζοάο Ενρίκες. Πήρε διπλό μέσα στην έδρα της Άβες και σήμερα είναι έτοιμη για μία ακόμα νίκη απέναντι στη μέτρια Φεϊρένσε που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς σε σύνολο 16 παιχνιδιών μετρούν 11 νίκες και μία μόλις ήττα.

Στην Β Πορτογαλίας η Αρούκα παραμένει αήττητη στην έδρα της με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα φιλοξενεί την Κόβα Πιεντάντε που όσο καλή είναι εντός (7-1-3), τόσο… χάλια είναι εκτός (1-2-7). Θεωρώ ότι ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί και με το under επειδή η μεν Αρούκα δεν δέχεται γκολ με τίποτα και η δε Πιεντάντε δυσκολεύεται πολύ στην επίτευξη του τέρματος μακριά από το γήπεδό της.

Στην Τουρκία τέλος, δεν αναμένεται έκπληξη στο παιχνίδι της Μπασακσεχίρ με την Καραμπούκ. Επειδή όμως ο άσσος δεν μπορεί να παιχτεί λόγω… απόδοσης, προτιμώ να ρισκάρω στην επιλογή του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το γιατί μας το εξηγούν οι αριθμοί: Η Μπασακσεχίρ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, πέτυχε συνολικά 10 γκολ. Τα οκτώ από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το ίδιο διάστημα των πέντε αγωνιστικών, η Καραμπούκ δέχθηκε 8 τέρματα. Τα επτά από αυτά ήταν από την ανάπαυλα και μετά…

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξασφάλισε 5% επιπλέον σε κάθε κερδισμένο στοίχημα από τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

***αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ