Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα καλή εβδομάδα.

Να και μια φορά που δικαιούμαστε στα αλήθεια να υποστηρίζουμε ότι αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα… Στην εθνική Ελλάδος αναφέρομαι η οποία χθες έχασε αδίκως με σκορ 1-2. Η αδικία έγκειται στο γεγονός ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών μας έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της και πιστεύω ότι αξίζαμε μια καλύτερη τύχη.

Η πρωτιά πλέον χάθηκε οριστικά και η μόνη μας ελπίδα είναι να μπορέσει το Βέλγιο να κόψει βαθμούς και από τη Βοσνία από την οποία φιλοξενείται την επόμενη αγωνιστική, που διεξάγεται στις 7 Οκτωβρίου. Αν η Βοσνία πάρει τη νίκη, ουσιαστικά αποχαιρετούμε και τις τελευταίες ελπίδες μας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ… Το βέβαιο είναι πως αν οι Βέλγοι το θελήσουν, τότε μπορούν όντως να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και στη Βοσνία. Έως τότε όμως απομένουν ακόμα ένας μήνας και κάτι ψιλά, οπότε θα έχουμε το χρόνο να τα ξαναπούμε και να τα ξαναδούμε…

Τα αποψινά παιχνίδια των προκριματικών δυστυχώς δεν έχουν κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στον έκτο όμιλο και οι τρεις γηπεδούχοι που είναι τα απόλυτα φαβορί λογικά θα επικρατήσουν, αλλά πληρώνουν ελάχιστα. Αναφέρομαι στην Αγγλία, στη Σκωτία και στη Σλοβενία.

Οι Σλοβάκοι που παίζουν με τους Άγγλους έχουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, αλλά με τις… Λιθουανίες και τις Μάλτες κάνω και εγώ σερί… Δύο δύσκολα παιχνίδια έχουν δώσει μέχρι στιγμής στον όμιλο και τα έχασαν και τα δύο, με Σλοβενία εκτός και Αγγλία εντός. Οι Βρετανοί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν…

Στον τρίτο όμιλο όπως λέγαμε τις προάλλες, οι Γερμανοί δεν πρόκειται να σταματήσουν. Γνωρίζοντας πολύ καλά την νοοτροπία τους θα θελήσουν να κάνουν το απόλυτο των 10 επί 10 νικών. Απέναντι στην επιπόλαια άμυνα της Νορβηγίας, είναι πιθανό να πετύχουν αρκετά γκολ, οπότε μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το over.

Το ντέρμπι του ομίλου όμως είναι αυτό ανάμεσα στη Βόρειο Ιρλανδία και την Τσεχία. Οι Τσέχοι θα ρίξουν μια τελευταία… ζαριά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα φέρουν… ασσόδυο. Προς το Χ το βλέπω το ματσάκι, καθώς οι γηπεδούχοι βολεύονται μια χαρά με την ισοπαλία…

Το Αζερμπαϊτζάν – Σαν Μαρίνο είναι ως μη γενόμενο…

Στον πέμπτο όμιλο τέλος, τα αποτελέσματα της περασμένης Παρασκευής έφεραν τα πράγματα άνω κάτω. Οι Πολωνοί βλέπετε, υπέστησαν βαριά ήττα (4-0) στη Δανία και πλέον το Μαυροβούνιο και η Δανία τους πλησίασαν στους τρεις πόντους. Σήμερα οι Δανοί παίζουν εκτός έδρας με την αδιάφορη Αρμενία και δεν νομίζω να αφήσουν να πάει χαμένη η μεγάλη νίκη επί των Πολωνών. Δεν βλέπω έκπληξη λοιπόν, καθώς πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Η Πολωνία θα επιστρέψει άμεσα και εύκολα στις επιτυχίες απέναντι στο αδύναμο Καζακστάν που παραμένει βυθισμένο στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ως ευχάριστη έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί το Μαυροβούνιο που εξακολουθεί να διατηρεί βάσιμες και ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Προσωπικά πάντως, δεν εκπλήσσομαι ιδιαίτερα από αυτή την πορεία, καθώς αν δούμε προσεκτικά το ρόστερ του, θα διαπιστώσουμε ότι μέσα σε αυτό υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Οι ελπίδες της Ρουμανίας αντιθέτως, είναι σχεδόν ανύπαρκτες καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από Μαυροβούνιο και Δανία. Το βρίσκω αδύνατο να μπορέσει στο τέλος να καλύψει αυτή τη διαφορά. Το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας περνάει κρίση και δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτά τα προκριματικά κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την Αρμενία. Παρά το ηχηρότερο όνομα των φιλοξενούμενων, είμαι πρόθυμος και διατεθειμένος να ρισκάρω ποντάροντας στον καλοπληρωμένο άσσο του Μαυροβουνίου. (2.50 στον STOIXIMAN.GR)

Καλή τύχη…

SPORTINGBET.GR

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Εξασφάλισε 5% πριμ σε κάθε κερδισμένο στοίχημα από τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην SPORTINGBET.GR.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ