Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!

Καλημέρα και καλό μήνα! Εδώ και μέρες… φλερτάραμε με το ρεπό και σήμερα το φλερτ επιτέλους ευδοκίμησε… Η αποψινή βραδιά περιλαμβάνει ελάχιστα παιχνίδια εξαιρετικά μειωμένου ενδιαφέροντος και έτσι πολύ απλά περιμένουμε το επόμενο τριήμερο για να επαναδραστηριοποιηθούμε στοιχηματικά. Δυο – τρεις επισημάνσεις μόνο…

Η Βαλένθια στο Ισπανικό κύπελλο σκοράρει και δέχεται γκολ σχεδόν αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο έξι τελευταία ματς με Αλαβές, Λας Πάλμας και Σαραγόσα έβαλε και δέχθηκε συνολικά εντός και εκτός έδρας, 19 γκολ. Τα 16 από αυτά σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά. Απόψε στις 22.30 ώρα Ελλάδας διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια (φωτο η μασκότ της)…

Κύπελλο έχουμε και στην Ολλανδία με τα νοκ άουτ παιχνίδια για την προημιτελική φάση. Δεν δέχομαι το 1.60 του άσσου της Βίλεμ, διότι τόσο αυτή όσο και η Ρόντα έχουν τα χάλια τους και αυτό που προέχει πρωτίστως αυτή την περίοδο είναι το πώς θα γλιτώσουν από τον υποβιβασμό αφού βρίσκονται σε δεινή θέση.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, και τα τρία αποψινά ματς είναι ντέρμπι! Το Οριέντε Πετρολέρο – Χόρχε Βίλστερμαν μάλιστα, είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες από τη Βολιβία. Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες και δεν τους εμπιστεύομαι σε μέτριες αποδόσεις.

Αν έπρεπε πάντως οπωσδήποτε να ποντάρω σε μια ομάδα, μάλλον θα πήγαινα προς τη Σάντα Φε από τη Κολομβία διότι είναι μια ομάδα με πλούσιες εμπειρίες από τις διεθνείς διοργανώσεις. Η Τάτσιρα από τη Βενεζουέλα αντιθέτως, δεν έχει διακρίσεις και υπολείπεται σε ρόστερ και εμπειρία.

Καλή τύχη και εννοείται ότι αύριο θα έχουμε να πούμε σαφώς περισσότερα…

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡ  (1.77 – 2.28) (ώρα έναρξης 21.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ