Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΥ… ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα στη Β Ολλανδίας, καθώς διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν την περιήγησή μας στο πρόγραμμα, από αυτό το πρωτάθλημα. Καταρχάς είναι διαπιστωμένο και επιβεβαιωμένο, ότι κάποιες συγκεκριμένες ομάδες συνηθίζουν να σκοράρουν και να δέχονται γκολ στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων τους.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη Ναϊμέγκεν, όπου έχουμε απομονώσει τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Συνολικά έχουν σημειωθεί 24 τέρματα. Τα 19 από αυτά μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Από τα επτά γκολ που έχει στο παθητικό της, κανένα δεν σημειώθηκε σε πρώτο ημίχρονο! Σήμερα φιλοξενείται από την Γιονγκ Άλκμααρ που εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν έχει σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο. Σε αυτά τα πέντε ματς σημειώθηκαν συνολικά 17 γκολ και μόλις τα τέσσερα μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο. Σε αυτό το ματς λοιπόν, εκτός από τον εύλογο συνδυασμό του διπλού με το over, μπορούμε να επιλέξουμε και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Πάμε στην Τέλσταρ, η οποία εδώ και τέσσερις αγωνιστικές φέρνει 0-0 στο ημίχρονο. Συνολικά όμως σε αυτά τα τέσσερα ματς έχουν επιτευχθεί εννέα τέρματα. Όλα στο δεύτερο 45λεπτο!

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ος – Μάαστριχτ. Από τα 11 γκολ που έχει δεχθεί η Ος στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, τα δέκα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ίδια έχει σκοράρει μόνο μία φορά στα πρώτα 45 λεπτά. Η δε Μάαστριχτ έχει πετύχει οκτώ γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και μόνο το ένα μπήκε σε πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το ματς πάντως υπάρχει και μια εξαιρετική παράδοση για τη Μάαστριχτ που την θέλει να μετρά πέντε διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα!

Η Καμπούρ ανέβηκε πολύ αγωνιστικά μετά από την έλευση του Χάλσχοφ στον πάγκο της. Απόψε φιλοξενείται από την προτελευταία Χέλμοντ που έχει ξεχάσει τη θα πει νίκη εδώ και μήνες. Η Χέλμοντ διατηρεί τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας με έξι ήττες σε εννέα παιχνίδια. Η δε Καμπούρ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα μετά από τη Ντε Γκράαφστσαπ.

Στον αγώνα της Ντόρντρεχτ με τη Γιονγκ Αϊντχόφεν επιλέγω το over. Η Ντόρντρεχτ έχει τα περισσότερα over στην κατηγορία αφού συμπλήρωσε 15 στα 18! Διατηρεί τη χειρότερη άμυνα (44 γκολ) και η Γιονγκ Αϊντχόφεν το τελευταίο διάστημα σκοράρει με απίστευτη ευκολία. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 13 over σε 18 αγωνιστικές…

Στον αγώνα της Φορτούνα με τη Γιονγκ Ουτρέχτη τέλος, επιλέγω τον συνδυασμό του άσσου με το over 3.5 γκολ! Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας βλέπετε, μέσα στο γήπεδό της πετυχαίνει μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Η δε άμυνα των φιλοξενούμενων είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής δεν αποκλείω πιθανές εκπλήξεις, καθώς όλες οι φιλοξενούμενες είναι αρκετά επικίνδυνες ομάδες.

Για την πρώτη κατηγορία πραγματοποιείται ο αγώνας της Ντεν Χάαγκ με τη Τσβόλε και η πρώτη μου επιλογή είναι το over, διότι η Ντεν Χάαγκ εδώ και αρκετό καιρό κάθε εβδομάδα είτε δέχεται, είτε πετυχαίνει από τρία γκολ!

Στη Λιγκ 1 της Αγγλίας βρίσκω δυσανάλογο το σετ των αποδόσεων στο Φλίτγουντ – Τζίλιγχαμ. Αν πάρουμε τις επτά τελευταίες αγωνιστικές, θα διαπιστώσουμε ότι η μεν Φλίτγουντ δεν έχει ούτε μία νίκη και ότι η δε Τζίλιγχαμ έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτή με το… ζόρι. (2-1 από την Πλίμουθ). Σημειώστε επίσης ότι η Φλίτγουντ έχει πετύχει μόνο μία νίκη στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της…

Στην Ιταλία αν έπρεπε να επιλέξω ένα σημείο, θα ήταν το Χ στον αγώνα της Κιέβο με τη Μπολόνια. Οι δύο ομάδες έχουν από 21 βαθμούς και η Κιέβο φέρνει πολλές ισοπαλίες. Τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι, έφεραν Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια και πιστεύω ότι και φέτος θα έμεναν ικανοποιημένες από τον ένα βαθμό.

Στη Β Ισπανίας βρίσκω λανθασμένες τις αποδόσεις στον αγώνα της Αλκορκόν με την Αλμερία. Η Αλκορκόν μετρά μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της, και κακώς θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης. Η Αλμερία έχει ανέβει αγωνιστικά και διατηρεί καλή παράδοση εκεί μέσα, καθώς από το 2011 και μετά, δεν έχει υποστεί καμία ήττα…

Τόσο η Λούγκο όσο και η Βαγιεκάνο που σήμερα παίζουν μεταξύ τους, συνηθίζουν να ρολάρουν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους. Η Λούγκο τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πέτυχε συνολικά πέντε γκολ. Όλα στο δεύτερο 45λεπτο. Η Βαγιεκάνο στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έβαλε συνολικά 10 τέρματα. Τα εννέα από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο λοιπόν, πληρώνει 2.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στην πρώτη κατηγορία η Ατλέτικο (φωτο του Τόρρες) επέστρεψε στις… παλιές καλές συνήθεις που δεν ήταν άλλες από τις κλασικές επαγγελματικές νίκες. Στηριζόμενη στην ισχυρή της άμυνα που είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος, το τελευταίο διάστημα κέρδισε με 1-0 τη Λα Κορούνια, την Αλαβές και την Μπέτις και με 2-1 (με ανατροπή) τη Σοσιεδάδ. Αυτή είναι η Ατλέτικο που όλοι… αγαπήσαμε και τώρα πλέον που πήρε φόρα είναι έτοιμη για μια ακόμα επαγγελματική νίκη απέναντι στη ντεφορμέ Εσπανιόλ. 0-1 όπως και πέρσι… (6.50 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Με κύπελλα και Λιγκ Καπ δεν ασχολούμαι, αλλά επειδή δεν ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος λόγω της διακοπής, πιστεύω ότι ο Άμπελ Φερέιρα της Μπράγκα θα χρησιμοποιήσει βασικούς ποδοσφαιριστές στον αποψινό αγώνα με τη Σετούμπαλ για το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ. Η φόρμα των δύο ομάδων δεν συγκρίνεται, καθώς φέτος η Μπράγκα διαγράφει μια πολύ καλή πορεία, ενώ η Σετούμπαλ παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η δε παράδοση ευνοεί την Μπράγκα, καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις 11 τελευταίες επισκέψεις της εκεί…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ