ΕΧΕΙ… ΖΟΡΙΑ Η ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Καλημέρα. Δεύτερη μέρα στοιχηματικής… νηνεμίας η σημερινή, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει λίγα και ανούσια παιχνίδια.

Θα έλεγα ότι ξεχωρίζει ο πρώτος τελικός του κυπέλλου Βραζιλίας ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Κρουζέιρο. Το 1.70 του άσσου θεωρώ ότι δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς η «Φλα» συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών με σπουδαιότερο τη μη συμμετοχή του πρώτου της σκόρερ του Γκερέρο ο οποίος είναι τιμωρημένος (φωτο). Αν προσθέσουμε και τους παίκτες που μόλις επέστρεψαν από τις εθνικές τους και που δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται, τα πράγματα εξελίσσονται ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους. Η Κρουζέιρο η οποία απέκλεισε τη Γκρέμιο στα πέναλτι στα ημιτελικά, είναι μια αρκετά καλή και σοβαρή ομάδα που δέχεται δύσκολα το τέρμα. Το διπλό δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα διότι η Φλαμένγκο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της. Το Χ όμως είναι μια περίπτωση που δεν θα μπορούσα να αποκλείσω. Το ματς αναμένεται ντέρμπι και θα επαναλάβω ότι το 1.70 δεν είναι συμβατό με την πραγματικότητα. Η αρχική μου επιλογή πάντως θα είναι το Χ του ημιχρόνου μιας και η Κρουζέιρο πολύ σπάνια δέχεται γκολ στο πρώτο 45λεπτο. (1.97 στον STOIXIMAN.GR)

Στο Ισπανικό κύπελλο τώρα, η Οσασούνα είναι το φαβορί απέναντι στην υποδεέστερη Αλμπαθέτε. Θα υπάρξουν βέβαια αλλαγές από πλευράς και των δύο προπονητών, αλλά όποιες και αν είναι οι τελικές ενδεκάδες, οι γηπεδούχοι είναι εμπειρότεροι και καλύτεροι.

Στη Φινλανδία δεν βάζω το… χέρι μου στη φωτιά για το 1.45 της Λάχτι. Η ουραγός Γιβασκίλα βλέπετε, το τελευταίο διάστημα πέτυχε δύο μαζεμένες νίκες από εκεί που δεν κέρδιζε με τίποτα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι νίκησε με 4-0 την Σεϊναγιόεν και με 2-1  την Κέμι Κινγκς από τις οποίες ηττήθηκε η Λάχτι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η λύση των λίγων τερμάτων που πληρώνει και καλύτερα, έχει μια λογική καθώς η Λάχτι είναι η ομάδα με τα περισσότερα (18) under στην κατηγορία. Μακριά από το γήπεδό της έχει 9 στα 12 και διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Στην επίθεση όμως δεν είναι… θανατηφόρα, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια της σημειώνει από μηδέν έως δύο τέρματα.  

Στη Β Φινλανδίας τέλος, προσέξτε διότι η ΟΠΣ και η Όουλου μοιράζονται την ίδια έδρα, οπότε θα μπορούσαμε το ζευγάρι να το δούμε και… αντίστροφα. Όπως καταλαβαίνετε ο αγώνας είναι τοπικό ντέρμπι και το… αφεντικό της περιοχής είναι η τυπικά φιλοξενούμενη Όουλου. Αν και καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε… ιδανική αγωνιστική κατάσταση, η Όουλου δείχνει να έχει ένα σαφές προβάδισμα για επιστροφή στις νίκες.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ