ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΟΥΑΛΟΣ!!!

Καλημέρα. Στη KING BET που κυκλοφορεί σήμερα, το άρθρο μου τιτλοφορείται με το «Ουκ εν τω πολλώ το ευ». Μπορεί δηλαδή το νέο κουπόνι να περιλαμβάνει… άπειρα παιχνίδια, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των αγώνων αναζητά… ψήγματα κύρους. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι τα περισσότερα από αυτά τα ματς, αφορούν σε αναμετρήσεις διαφόρων κυπέλλων με τα οποία ουδείς σοβαρός παίκτης ασχολείται… Είναι παγιωμένη τακτική των περισσοτέρων τεχνικών να ξεκουράζουν τους καλύτερούς τους παίκτες προκειμένου να παραμένουν… φρέσκοι για το πρωτάθλημα ή ακόμα και για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Για μία ακόμη φορά λοιπόν, οι περισσότερες ομάδες σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κλπ θα κατέβουν με εναλλακτικές ενδεκάδες στις αποψινές και αυριανές τους αναμετρήσεις.

Θέλετε… ειλικρίνεια; Ούτε καν κοίταξα το πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν θα περιοριστούμε στα λιγοστά παιχνίδια πρωταθλημάτων που διεξάγονται σήμερα. Τα «φώτα» πέφτουν κυρίως στην 17η εμβόλιμη αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ. Οι μπουκ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ποτέ, αφού για πολλοστή φορά έδωσαν… ανάποδες αποδόσεις. Κοιτάζω για παράδειγμα αυτό το Φίλντε – Ρέξαμ και προσπαθώ να αντιληφτώ τους λόγους που δίνουν 2.00 στον άσσο και σχεδόν 3.00 στο διπλό. Η νεοφώτιστη Φίλντε μετρά μόλις μία νίκη σε επτά παιχνίδια στην έδρα της και η νίκη αυτή επετεύχθη στα τέλη Αυγούστου με το ισχνό 1-0 κόντρα στην Μπάροου που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία! Η άμυνα της Φίλντε είναι από τις χειρότερες της Νάσιοναλ Λιγκ, εν αντιθέσει με αυτήν της Ρέξαμ που έχει δεχθεί τα λιγότερα (8) γκολ.

Το γνωρίζουν οι μπουκ, ότι η Ρέξαμ (φωτο) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρη τη Βρετανία καθώς συμπλήρωσε 11 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα; Οι τρεις τελευταίες της νίκες στο πρωτάθλημα ήταν εντός με την Ίστλιχ και εκτός με τη Ντάγκεναμ και την Τρανμίρ. Τρεις πολύ δυνατές ομάδες δηλαδή που είναι… απείρως ανώτερες από τη Φίλντε. Προσωπικά λοιπόν θα προτιμήσω τους Ουαλούς, καθώς αν εγώ ήμουν μπουκ, θα έδινα ακριβώς ανάποδα τις αποδόσεις. Αν παρόλα αυτά η Φίλντε κερδίσει, οφείλω να τους βγάλω το… καπέλο και να αναγνωρίσω ότι ίσως γνώριζαν κάτι… παραπάνω από μένα. Η υψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί – προς το παρόν – είναι το 3.10 της SPORTINGBET.GR.

Έντονες αντιρρήσεις έχω και για τη χαμηλή απόδοση του άσσου της Ντάγκεναμ. Η ομάδα έχει χάσει τη φόρμα της, καθώς εδώ και πέντε αγωνιστικές κέρδισε μόνο την Τορκί που ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τη Σόλιχουλ. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι όμως, το γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι! Η Μάκλσφιλντ αντιθέτως, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες με συντελεστή τερμάτων 7-1! Παραμένει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και μετρά έξι διπλά στις οκτώ φετινές εξορμήσεις της. Παρόλα αυτά οι μπουκ προσφέρουν 1.80 στον άσσο και σχεδόν τεσσάρια στο διπλό! Εν γνώσει μου βέβαια ότι πρόκειται για ντέρμπι, είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο διπλό με draw no bet που πληρώνει 2.75 στην VISTABET.GR

Ακόμα και το 1.50 της Ντόβερ φοβάμαι! Δεν λέω… Kαλή ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου, αλλά μέσα στο γήπεδό της έχει μόνο τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Η Γουόκινγκ είναι επικίνδυνος αντίπαλος και ακολουθεί την Ντόβερ στον πόντο. Πρόκειται άλλωστε, για την ομάδα που έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες (9) μετά από τη Μάκλσφιλντ στην οποία αναφερθήκαμε πριν και που συμπλήρωσε δέκα.

Στο Ίστλιχ – Σόλιχουλ αντιθέτως, δεν βλέπω έκπληξη, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ικανοί να σταθούν στην κατηγορία. Μακριά από την έδρα τους συμπλήρωσαν 7 ήττες σε 8 παιχνίδια, ενώ διατηρούν και τη χειρότερη άμυνα με 31 γκολ παθητικό. Η Ίστλιχ που – υποτίθεται – ότι έχει φιλοδοξίες ανόδου, αν δεν πάρει το αποψινό ματς, καλύτερα να αφήσει τα… παραμύθια και ας ασχοληθεί με τίποτα άλλο. Ο άσσος πάντως, μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το over λόγω της αμυντικής ανεπάρκειας των φιλοξενούμενων.

Η Χάρτλπουλ με την Τρανμίρ αντιθέτως, είναι ομάδες των under. Έξι στα οκτώ έχει η Χάρτλπουλ εντός και 7 στα 8 η Τρανμίρ εκτός. Η δεύτερη διατηρεί την τρίτη καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίθεση στη Νάσιοναλ Λιγκ. Σπάνιες επιδόσεις αυτές…

Για τους φίλους των over φροντίζει σχεδόν πάντα η Χάμιλτον που συμπλήρωσε εννέα σερί over και οκτώ διαδοχικά γκολ – γκολ. Σήμερα υποδέχεται την Πάρτικ Θιστλ που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από εκείνη. Παραδόξως το over προσφέρεται σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές. (2.05 στην INTERWETTEN.GR)

Και μιας και περάσαμε στην Πρέμιερ Σκωτίας, να υπενθυμίσω ότι το Χιμπέρνιαν – Χαρτς αποτελεί κλασικό τοπικό ντέρμπι του Εδιμβούργου. 1.90 ο άσσος; Ας γελάσω… Η Χιμπέρνιαν μπορεί ακόμα να μην έχει ηττηθεί μακριά από το Εδιμβούργο, μέσα στην έδρα της όμως έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Η νίκη αυτή μάλιστα, σημειώθηκε τον Αύγουστο… Η Χαρτς ξαναβρήκε τη φόρμα της και είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ότι δείχνει το σετ των αποδόσεων…

Σήμερα έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική στην Β Ιταλίας, αλλά όπως έχω αναφέρει επανειλημμένως, προσωπικά δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διότι όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Θέλετε μια τρανή απόδειξη; Ο 3ος με τον 15ο του βαθμολογικού πίνακα έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά. Αν δηλαδή παίξουν μεταξύ τους και ο 15ος κερδίσει, τότε τον φτάνει στη βαθμολογία! Ειλικρινά σας μιλάω, επειδή το έχω μελετήσει αρκετά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, οι αγωνιστικές και ποιοτικές διαφορές μεταξύ των συλλόγων που αγωνίζονται σε αυτό, είναι απειροελάχιστες και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι το ότι η Αβελίνο συμπλήρωσε 9 over σε 10 παιχνίδια. Σε ένα πρωτάθλημα δηλαδή όπου παραδοσιακά εμφανίζονται πολλά under, η Αβελίνο σπάει τους κανόνες…  

Οι «παραδοξότητες» των μπουκ συνεχίζονται και στο Βέλγιο με τον φαβοριτισμό της Οστάνδης. Οι στοιχηματικές εταιρίες προφανώς αγνοούν το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα μέσα στο γήπεδό της μετρά μόνο ήττες από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου! Πέντε στα πέντε ήττες έχει και απόψε φιλοξενεί την εξαιρετική φέτος Σαρλερουά που παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία η οποία δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της! Και όμως… σε αυτό το ζευγάρι οι μπουκ αποφάσισαν ότι το… πρέπον είναι να δώσουν μεγάλο και εμφανές προβάδισμα στη γηπεδούχο ομάδα. Διπλό με draw no bet και όπου μας βγάλει και εδώ. (2.20 στον STOIXIMAN.GR)

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο Live bet στο twitter (@fontastsounis).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ