ΔΥΟ UNDER ΚΑΙ ΔΥΟ OVER

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγονται τα play off σε Γαλλία και Β Ιταλίας και τα δύο παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από αμφίρροπα, διότι οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Θυμήθηκα πάντως τις επιδόσεις της Σπέτσια και της Παρί… Η Σπέτσια τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας 19 under σε 21 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της! Είχε τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και την καλύτερη άμυνα! Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε σπανιότατα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα παγκοσμίως.

Η… μικρή Παρί τερμάτισε στο πρωτάθλημα της Γ Γαλλίας έχοντας 30 under σε 34 αγωνιστικές. Μέσα στο γήπεδό της είχε 16 under σε 17 παιχνίδια. Διατηρούσε μακράν την καλύτερη άμυνα, αλλά όπως και η Σπέτσια, είχε και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Ίσως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που υπάρχει περίπτωση να ανέβει η ομάδα κατηγορία, έχοντας τη χειρότερη επίθεση των 18 συλλόγων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημά της!

Εν ολίγοις λοιπόν, δεν μπορώ να μην κρατήσω τα under αλλά και τα Χ του ημιχρόνου που ήταν… άπειρα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν.

Στην Β Σουηδίας αντιθέτως, η Γκάις με την Γκέφλε δέχονται πάρα πολλά τέρματα. Η Γκέφλε έχει τη χειρότερη άμυνα με 21 γκολ παθητικό, ενώ η Γκάις την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 7-1 (!) από την Βάρμπεργκς. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και για μια ακόμη φορά προβλέπονται αρκετά τέρματα. Εκτός όμως από το πιθανό over θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και την έκπληξη σε αυτό το ζευγάρι. Η Γκέφλε μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει μια αξιόλογη ομάδα που έως πέρσι αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην πρώτη κατηγορία. Η Γκάις συνηθίζει να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και η έδρα της δεν είναι από τις πιο αξιόπιστες του πρωταθλήματος…

Στην Ιρλανδία τέλος, στην αναμέτρηση της Ντροχέντα με την Μπρέι μπορούμε να συνδυάσουμε το διπλό με το over. Η Μπρέι έχει καλή ομάδα και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Σας θυμίζω μάλιστα, ότι μακριά από την έδρα της μετρά 7 over σε 7 παιχνίδια! Η Ντροχέντα βρίσκεται σε πτωτική πορεία και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 9 γκολ.

Φίλες και φίλοι το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα δεν θεωρώ ότι μπορεί να μας προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό. Θα… πορευτούμε με αυτά τα λίγα και αν προκύψει οτιδήποτε νεότερο θα το αναφέρουμε στο twitter (@fontastsounis).

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE (24/5) ΣΤΗΝ SPORTINGBET.GR

ΑΓΙΑΞ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. (4.75 – 3.60 – 1.80)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ