ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ!

Καλημέρα. Σήμερα στις 17.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου. Οι Γερμανοί μπορεί να… έφτυσαν αίμα, αλλά τελικά τα κατάφεραν να κερδίσουν τους Σουηδούς και να πάρουν τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση. (Να σημειώσουμε ότι το γκολ του Κρόος ήταν το πιο κοντινό ως προς το σφύριγμα της λήξης στην ιστορία των Μουντιάλ)! Τώρα πλέον, για να μείνει η Γερμανία έξω, θα πρέπει αρχικά να γκελάρει με τη Νότια Κορέα και ακολούθως να κερδίσει η Σουηδία το Μεξικό. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα για τα «πάντσερ». Οι Kορεάτες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό το Μουντιάλ και λογικά θα υποταχθούν στην ανώτερη Γερμανία. Επειδή ο Μίλερ δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής, θα ρισκάρω στην εκτίμηση ότι απόψε θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα βρει το δρόμο προς τα δίκτυα της Κορέας. (4.15 απόδοση στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] που προσφέρει πάνω από 15 χιλιάδες live στοιχήματα μηνιαίως!)

Οι Σουηδοί λοιπόν, καλούνται να ψάξουν για τη νίκη απέναντι στο Μεξικό. Αν επικρατήσουν με 1-0 και οι Γερμανοί κερδίσουν με το ίδιο σκορ την Κορέα, τότε στην τριπλή ισοβαθμία θα προκριθούν η Γερμανία και η Σουηδία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει επιθετικό παιχνίδι σε περίπτωση που ανοίξει νωρίς το σκορ. Αυξάνεται επομένως το ενδεχόμενο των πολλών τερμάτων. Θεωρώ λοιπόν ότι τόσο το γκολ – γκολ όσο και το over 2.5 γκολ που προσφέρονται σε υψηλές αποδόσεις, θα μπορούσαν να επαληθευτούν. Σίγουρα πάντως το παιχνίδι αυτό προσφέρεται κυρίως για live bet(2.15 το over στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στις 21.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου. Η Ελβετία προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία στον αγώνα με τη βαθμολογικά αδιάφορη Κόστα Ρίκα και γι΄αυτό το λόγο δεν είμαι διατεθειμένος να ποντάρω στο 1.60 του άσσου της. Οι Ελβετοί μάλιστα, περνούν ακόμα και με ήττα σε περίπτωση που η Βραζιλία κερδίσει τη Σερβία. Η Κόστα Ρίκα από την άλλη μεριά, ακόμα δεν έχει σκοράρει σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Γενικότερα είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται στην επίτευξη του γκολ και από τη στιγμή που οι Ελβετοί δεν… καίγονται για τη νίκη, προτιμώ να ρισκάρω στο Χ (0-0) του ημιχρόνου. (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στο άλλο ματς, οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να κερδίσουν τη μεγάλη Βραζιλία. Επειδή όμως θα αποτελούσε πλήγμα και μάλιστα βαρύτατο για το Μουντιάλ να αποκλειστεί η «Σελεσάο» από τώρα, πιστεύω ότι οι Βραζιλιάνοι θα έχουν και τη διαιτητική εύνοια… Επειδή ούτως ή άλλως οι Σέρβοι παίζουν… τσαμπουκαλεμένα, πιθανολογώ ότι θα είναι αυστηρός απέναντί τους ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Αυτό σημαίνει κάρτες και – γιατί όχι – ακόμα και πέναλτι εις βάρος τους. Προσωπικά πιστεύω ότι η Βραζιλία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει αλλά αυτό ίσως να μην συμβεί από το πρώτο ημίχρονο. Οι Σέρβοι δεν θα βιαστούν να επιτεθούν γιατί ξέρουν ότι αν αφήσουν ανοιχτούς διαδρόμους θα το πληρώσουν ακριβά. Από ένα σημείο και μετά όμως θα είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Δύο ειδικά στοιχήματα που επιλέγω λοιπόν είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς και το να σκοράρει η Βραζιλία στο δεύτερο 45λεπτο. Και επειδή ο Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ακόμα… ανοίξει λογαριασμό, θα ρισκάρω και στην εκτίμηση ότι απόψε στη Μόσχα θα βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Στοΐκοβιτς. (4.50 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: To ODDSBOOSTER πολλαπλασιάζει τα κέρδη σου.

Το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην Sportingbet.gr με πριμ 5%* και επιστροφή στο Μουντιάλ!

Όλοι οι αγώνες με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα!

Πολλαπλασίασε τα κέρδη σου με το oddsbooster* καθώς η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις σε ορισμένα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Μουντιάλ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ