ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Η ΣΟΣΟ!

Καλημέρα. Όπως κάθε Παρασκευή θα ξεκινήσουμε με το δύσκολο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας. Η Σοσό βρίσκεται στα καλύτερά της και προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Λανς. Η ομάδα αναρριχήθηκε βαθμολογικά και πλέον μπορεί βάσιμα να ελπίζει σε άνοδο. Μέσα στην έδρα της είναι δυνατή και απόψε υποδέχεται την μέτρια Γκάζελεκ που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Εκτός από τον πιθανό άσσο, θα κρατήσω και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Σοσό φέρνει για επτά σερί ματς 0-0 στο ημίχρονο! Σε αυτά τα επτά παιχνίδια όμως σημειώθηκαν συνολικά εννέα γκολ και όλα ήταν από την ανάπαυλα και μετά!

Το ίδιο στοίχημα θα κρατήσω και για τον αγώνα της Κιουβεγί με τη Σατορού. Οι γηπεδούχοι εδώ και επτά αγωνιστικές έβαλαν και δέχθηκαν συνολικά 24 γκολ. (13-11). Τα 19 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Η δε Σατορού το ίδιο διάστημα πέτυχε εννέα τέρματα και μόνο ένα από αυτά επετεύχθη μέσα στο πρώτα 45 λεπτά.  (1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Μπουργκ Περονάζ – Κλερμόν θα ρισκάρω στην ισοπαλία καθώς οι φιλοξενούμενοι μετρούν τα περισσότερα (6) εκτός έδρας Χ στην κατηγορία. Η Μπουργκ χρειάζεται βαθμούς διότι κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά στο τέλος ενδέχεται να βολευτεί και με τον έναν διότι η αντίπαλό της υπερτερεί αγωνιστικά.

Για το Νιμ – Αζαξιό τέλος, υπάρχει ένα περσινό προηγούμενο το οποίο μπορείτε να το πληροφορηθείτε στη στήλη «Δεν Ξεχνώ».

Στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ στα τελευταία επτά παιχνίδια της έβαλε συνολικά 9 γκολ. Από αυτά μόλις το ένα σημειώθηκε σε πρώτο ημίχρονο! Ήταν την περασμένη αγωνιστική με τη Φράιμπουργκ. Σήμερα φιλοξενείται από την Κολωνία που δεν δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο για πέντε σερί παιχνίδια. Οι αριθμοί των δύο ομάδων λοιπόν με οδηγούν στην επιλογή των περισσοτέρων γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Β Γερμανίας η Νυρεμβέργη έρχεται από σπουδαίο διπλό μέσα στο Βερολίνο επί της Ουνιόν. Η ομάδα παραμένει αήττητη για σχεδόν τρεις μήνες και σήμερα υποδέχεται την μέτρια Άουε που δέχεται εύκολα το τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα και αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι σε έναν ισχυρότερο και ποιοτικότερο αντίπαλο.

Η Σαντχάουζεν είναι πολύ… σκληρό καρύδι και δεν θα την κοντράρω στο ματς με την πρωτοπόρο Φορτούνα. Προτιμώ να ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι πρόκειται για την μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που τις τελευταίες επτά αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της. (2.15 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Β Ιταλίας διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στην Έμπολι και την Παλέρμο. Σέβομαι τις δυνατότητες και κυρίως την έδρα της φορμαρισμένης Έμπολι, αλλά το ίδιο… σέβας δείχνω και προς την Παλέρμο που παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από το γήπεδό της! Οι μπουκ δίνουν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κοντράρω μια ομάδα που δεν χάνει ποτέ στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι πιθανότητες της ισοπαλίας θεωρώ ότι είναι μεγάλες, καθώς η Παλέρμο συμπλήρωσε επτά Χ σε 11 παιχνίδια μακριά από τη Σικελία. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αν δεν ανοίξει νωρίς το σκορ, το ενδεχόμενο του συμβιβασμού φαντάζει ως ορατό…

Στην Ολλανδία η Γκρόνινγκεν είναι μια ομάδα που παραδοσιακά σπανίως πετυχαίνει νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Το ίδιο κάνει και φέτος που έχει μόνο ένα διπλό σε εννέα αγωνιστικές. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά. Σήμερα παίζει με τη Φίτεσε και οι γηπεδούχοι που έρχονται από μεγάλο διπλό επί της Τσβόλε αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν.

Στη Β Ολλανδίας η Καμπούρ βρήκε επιτέλους νέο προπονητή και αυτός είναι ο πρώην τεχνικός της Τβέντε, Ρενέ Χάκε. Περιμένω ότι θα κάνει θετικό ντεμπούτο απέναντι στην παραπαίουσα Γκόου Αχέντ που συνηθίζει να… διαλύεται όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το over μιας και οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα με ένα γκολ διαφορά από την ΦΚ Αϊντχόφεν.

Η φόρμα των Ντεν Μπος και Τέλσταρ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη καθώς αν δούμε τα έξι τελευταία παιχνίδια τους θα διαπιστώσουμε ότι οι μεν γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη και οι δε φιλοξενούμενοι δεν έχουν ήττα! Σε αυτό το διάστημα η Ντεν Μπος συνέλλεξε μόλις δύο πόντους και η Τέλσταρ 14! Θεωρώ λοιπόν ότι οι αποδόσεις αδικούν τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ναϊμέγκεν.

Στην Τουρκία τέλος διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπούρσασπορ και τη Μπεσίκτας και μπορείτε και εδώ να θυμηθείτε κλικάροντας στη στήλη «Δεν Ξεχνώ» πως κατέκτησε το 2010 τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, η ομάδα της Προύσας… Δεν ξέρω αν αποτελεί σύμπτωση ή όχι, αλλά από την επόμενη χρονιά η Μπεσίκτας κερδίζει σχεδόν πάντα μέσα – έξω την αντίπαλό της. Για την ακρίβεια ανεξαρτήτως έδρας, μετρά 13 νίκες σε 15 παιχνίδια! Οι εννέα τελευταίες είναι συνεχόμενες. Αξίζει να αναφέρουμε τέλος, ότι η απόδοση του διπλού γνωρίζει από χθες σημαντική πτώση στις στοιχηματικές εταιρείες…

Στο Μεξικό τόσο η φόρμα όσο και η προϊστορία δείχνουν διπλό στην αναμέτρηση της Άτλας με την Κρουζ Αζούλ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα. Την τελευταία δεκαετία έχουν χάσει μόνο μια φορά στην έδρα της Άτλας, ενώ έχουν έξι διπλά στο ενεργητικό τους.

Απόψε κάνει πρεμιέρα και το πρωτάθλημα της Χιλής με την αναμέτρηση της Κατόλικα με την Τεμούκο. Η περσινή σεζόν ήταν απογοητευτική για την ιστορική Κατόλικα και γι΄αυτό το λόγο η διοίκηση προέβη σε πολλές αλλαγές που αναμένεται να ενισχύσουν το σύλλογο. Η Τεμούκο έκανε μια σχετικά καλή σεζόν, αλλά μακριά από την έδρα της είχε μόνο ένα διπλό. Αν και οι πρεμιέρες δεν είναι ότι… καλύτερο για ποντάρισμα, θεωρώ ότι η δυναμική και η ενίσχυση των γηπεδούχων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Καλή τύχη…

Υ.Γ. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ