ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ… “ΔΡΑΚΟΙ”

Καλημέρα και καλό μήνα. Το Champions League συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων τεσσάρων ακόμα ομίλων. Στο πέμπτο γκρουπ η Σεβίλλη… διψάει για ρεβάνς λόγω της βαριάς ήττας με 5-1 στη Μόσχα. Υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη ρωσική ομάδα και θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Πιθανολογώ ότι θα τα καταφέρει, αλλά ούτε ο άσσος, ούτε και το over μπορούν να παιχτούν σε αυτές τις πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και για τον άσσο της Λίβερπουλ που τον συναντάμε σε τιμές κάτω του 1.05.

Ενώ και στον έκτο όμιλο στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Φέγενορντ έχουμε ακριβώς τα ίδια. Εδώ να αναφέρουμε ότι το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Χάρκοβο. Η Φέγενορντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζει να κοντραριστεί στο 1.25!

Το ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στο Σαν Πάολο, όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως έλεγα και τις προάλλες, την Νάπολι δεν την βλέπω να… πολύ ενδιαφέρεται για το Champions League, διότι μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση από την αρχή της φετινής σεζόν, ότι οι παίκτες της, είναι αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό τουλάχιστον συμπέρανα, κρίνοντας και συγκρίνοντας από τις εμφανίσεις τους σε Καμπιονάτο και Ευρώπη. Δεν νομίζω λοιπόν, ότι η φορμαρισμένη Σίτι θα χάσει αύριο στον ιταλικό νότο… Ένα πιθανό πάντως στοίχημα εδώ είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στον έβδομο όμιλο η Πόρτο υποδέχεται τη Λειψία και θα ποντάρω στην φόρμα και την εμπειρία των γηπεδούχων. Οι «δράκοι» (φωτο) κάνουν περίπατο στο πρωτάθλημα, καθώς μετρούν 9 νίκες και μια ισοπαλία σε 10 αγωνιστικές με συντελεστή τερμάτων 28-4! Δεν αμφισβητώ τη δυναμική της Λειψίας, αλλά μέσα στο γεμάτο Ντραγκάο, αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα απόψε οι Γερμανοί…

Η Μπεσίκτας είναι εξαιρετική έως τώρα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αλλά επειδή η Μονακό θα κλιθεί να παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, φοβάμαι μη βγάλει κανέναν… άσο (ή μάλλον διπλό) από το μανίκι. Οι τουρκικές ομάδες βλέπετε, ανέκαθεν ήταν ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι μονεγάσκοι θα παίξουν με τη πλάτη στο τοίχο, αλλά συνήθως τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Μπορεί βέβαια να μην έχουν την ίδια ομάδα με πέρσι, αλλά εξακολουθούν να διαθέτουν ένα έμπειρο και ποιοτικό σύνολο. Προσοχή για την… μίνι έκπληξη λοιπόν εδώ.

Στον όγδοο όμιλο και στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τον ΑΠΟΕΛ επιλέγω  το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν είναι εύκολη λεία και το απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι που έφερε 1-1. Ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή αμυντική λειτουργία, αλλά επειδή η Ντόρτμουντ παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση, θα παίξει πολύ δυνατά και επιθετικά και από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να σκοράρει…

Στο ντέρμπι Τότεναμ – Ρεάλ ο ένας βαθμός φαντάζει πιθανός και βολικός αν ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι δύο ομάδες έχουν από επτά βαθμούς και ακολουθεί η Ντόρτμουντ με ένα. Αν απόψε φέρουν ισοπαλία θα φτάσουν στους οκτώ και οι Γερμανοί λογικά στους τέσσερις. Θα απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές και το μόνο που θα χρειάζονται οι άγγλοι και οι ισπανοί είναι να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Και να χάσουν από τη Ντόρτμουντ δεν θα αποκλειστούν σε αυτή την περίπτωση. Από τη στιγμή λοιπόν που το Χ πληρώνει πάρα πολύ καλά σκέφτομαι να το ρισκάρω. (3.78 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον. Βάσει ρόστερ και φόρμας θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι είναι άδικο για την Άστον Βίλα να θεωρείται το αουτσάιντερ στον αποψινό αγώνα με την Πρέστον.

Στην Δανία διεξάγεται η νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των 16 του κυπέλλου και σας θυμίζω ότι η Νόρτζελαντ που φιλοξενείται από τη Χόμπρο μετρά 13 στα 14 over, με 7 στα 7 μακριά από την έδρα της! Η δε Χόμπρο συμπλήρωσε πέντε over σε επτά παιχνίδια στο γήπεδό της.

Με το Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα φέτος, αλλά όταν παίζει η Φλαμένγκο με τη Φλουμινένσε δεν θα έπρεπε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με αποδόσεις της τάξεως του 1.50, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί ένα μεγάλο και κλασικό ντέρμπι. Δεν αποκλείω λοιπόν την έκπληξη και είναι ένα από τα παιχνίδια που ενδέχεται να τα παρακολουθήσω στο live…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ