ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ…

Καλημέρα. Μια μέρα πριν από την επανέναρξη των προκριματικών του μουντιάλ, οφείλουμε να χαρίσουμε στους εαυτούς μας ένα ωραίο ρεπό, καθώς για μία ακόμη φορά υπάρχουν μόνο κάποια λιγοστά (4) παιχνίδια για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Το… κακό όμως είναι ότι τα δύο από αυτά αποτελούν αμφίρροπα ντέρμπι. Αναφέρομαι στο Γκοιανιένσε – Πόντε Πρέτα  και το Μπαία – Κρουζέιρο. Η Γκοιανιένσε ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα, καθώς μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-11! Η περσινή πρωταθλήτρια της β κατηγορίας δεν ενισχύθηκε καθόλου και από ότι δείχνουν τα πράγματα θα δυσκολευτεί να βγάλει τη σεζόν με το ήδη υπάρχον υλικό. Σήμερα παίζει με την Πόντε Πρέτα που πραγματοποιεί μια σαφώς καλύτερη πορεία. Δεν με πείθει όμως για να ποντάρω στο διπλό, διότι οι επιτυχίες της ομάδας του Ζίλσον Κλέινα εντοπίζονται αποκλειστικά μέσα στο γήπεδό της. Θα ακολουθήσω λοιπόν την παράδοση που θέλει τους δύο αντιπάλους να έχουν τέσσερις σερί ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στην έδρα της Γκοιανιένσε.

Η Κρουζέιρο μετρά τέσσερα στα τέσσερα under μέχρι στιγμής και θεωρώ ότι μπορεί να τα κάνει… πέντε και απέναντι στη Μπαία. Η ομάδα του καλού και έμπειρου Μενέζες που είχε κατακτήσει τον τίτλο πριν από τρία χρόνια, έχει κάποιες σημαντικές απουσίες (Αρασκαέτα, Μανοέλ, Βινίσιους) και θεωρώ ότι θα έμενε ικανοποιημένη από το βαθμό της ισοπαλίας μέσα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Μπαία.

Η Σάο Πάολο συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά under και no – goal μαζί. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε το 15ο under της, στα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε! Σήμερα φιλοξενεί την Βιτόρια Μπαία η οποία με τη σειρά της συμπλήρωσε 10 under στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα. Υπό… νορμάλ συνθήκες θα περάσει και ο άσσος και θα διατηρηθεί έτσι η παράδοση που θέλει τη Σάο Πάολο να κερδίζει σχεδόν πάντα (15-3-0). Το μόνο που με… φοβίζει λίγο είναι το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν προπονητή. Ο νέος που προσελήφθη είναι ο Αλεσάντρε Γκάλο (φωτο) ο οποίος όμως δεν έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε ότι αύριο έχουμε τα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του μουντιάλ. Μέσα σε αυτά είναι και ο σημαντικός αγώνας της εθνικής μας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

STOIXIMAN.GR

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 4: Με 300+ ειδικά στοιχήματα για κούπα ή επιστροφή στο ΣΕΦ!

Μετά από ακόμα έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στη σειρά των τελικών επικρατώντας του Παναθηναϊκού Superfoods με 64-62 και κάνοντας το 2-1 στις μεταξύ τους νίκες.

STOIXIMAN.GR Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις & 300+ ειδικά στοιχήματα στον 4ο τελικό!

Οι Ερυθρόλευκοι απέχουν, πλέον, μία νίκη από την κατάκτηση του 3ου σερί πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League και πάνε σήμερα στο ΟΑΚΑ με σκοπό να επιστρέψουν στο ΣΕΦ μόνο για την απονομή. Από την άλλη, ο κυπελλούχος Ελλάδος Παναθηναϊκός κυνηγάει σήμερα το 2-2, για να οδηγήσει τη σειρά σε 5ο ματς.

Σε μια σειρά τόσο απαιτητική, το STOIXIMAN.GR προσφέρει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα για να επιλέξετε τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια στο Live.

Ενδεικτικά ορισμένες από τις 300+ (!) αγορές για το εν λόγω ματς:

– Ειδικά Παικτών (Πόντους, Ριμπάουντ, Ασσίστ, Κλεψίματα)

– Εύστοχα Τρίποντα Παικτών

– Εύστοχα Τρίποντα Ομάδων

– Η2Η παικτών

– Νίκη Παναθηναϊκού με νικητήριο καλάθι Τζέιμς

– Νίκη Ολυμπιακού με νικητήριο καλάθι Σπανούλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ