ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!

Καλημέρα. Απόψε πραγματοποιείται η τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με το οποίο όμως, δεν ασχολούνται… πολύ σοβαρά αρκετές από τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό. Όποιες προσπάθειες και αλλαγές επιχείρησε να κάνει η Ουέφα προκειμένου να γίνει πιο δελεαστικός ο θεσμός προς τους μεγάλους συλλόγους, έπεσαν στο κενό, καθώς η πλειοψηφία τους, προτιμά να δίνει έμφαση και προσοχή στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Οι επιλογές μου λοιπόν, για μία ακόμα φορά θα είναι λίγες και μετρημένες.

Η Ντιναμό Κιέβου είναι ομάδα που ρολάρει και φορτσάρει στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της. Οι δύο νίκες που πέτυχε στους ομίλους ήταν με ανατροπή! Από την Παρτιζάν έχανε με 2-0 στο ημίχρονο και τελικά κέρδισε 3-2. Από την Σκεντερμπέου έχανε με 1-0 και τελικά επικράτησε με 3-1. Ακόμα και την προηγούμενη αγωνιστική στο 2-2 με τη Γιούνγκ Μπόις έχανε 1-2, ισοφάρισε και στο τέλος έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα! Κρατήστε αυτό το στοιχείο για το live και προς το παρόν επιλέγω το στοίχημα του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο…

Στο άλλο ματς του δευτέρου ομίλου, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα… πέσει ξύλο. Η Παρτιζάν η οποία μετά από πολύ καιρό θα έχει τη βοήθεια του κοινού της καθώς εξέτισε την ποινή της, υποδέχεται στο Βελιγράδι την αλβανική Σκεντερμπέου και αναμένεται να γίνει χαμός! Οι Σέρβοι με τους Αλβανούς βλέπετε, έχουν πολύ μεγάλη έχθρα και φροντίζουν να μας το… υπενθυμίζουν συνεχώς κάθε φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι. Οι γηπεδούχοι λογικά θα κερδίσουν μέσα στην καυτή έδρα τους (φωτό) αλλά για να ανεβάσω την απόδοση θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. Η Σκεντερμπέου δεν έχει κακή ομάδα και ειδικά στην άμυνα παίρνει πολύ καλό βαθμό. Ένα ημίχρονο μπορεί να το αντέξει. Παραπάνω όμως το βλέπω δύσκολο. (Στο συγκεκριμένο ματς παίζεται και το over των καρτών).

Στον τρίτο όμιλο στον αγώνα της Μπασακσεχίρ με τη Χόφενχαϊμ δεν μπορώ να αποκλείσω την έκπληξη, καθώς η γερμανική ομάδα εδώ και επτά παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη, έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Η Χόφενχαϊμ λοιπόν βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, ενώ η Μπασακσεχίρ έχει ανεβάσει την απόδοσή της σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Το 1.75 του διπλού δεν είναι αποδεκτό και δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Στον τέταρτο όμιλο η Ριέκα λογικά θα επικρατήσει της ελλιπέστατης Αούστρια η οποία αναγκάστηκε να ταξιδέψει με αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα λόγω των πάμπολλων πλέον απουσιών της. Οι Κροάτες είναι ανώτεροι και ο συνδυασμός του άσσου με το over έχει βάση και λογική. Πρόσφατα άλλωστε, επικράτησαν μέσα στη Βιέννη με σκορ 1-3… (2.00 ο παραπάνω συνδυασμός στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο άλλο ματς του ομίλου, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν και έχω την εντύπωση ότι με τον ένα βαθμό θα μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες καθώς θα παραμείνουν τα φαβορί για την πρόκριση. Το σημαντικό ματς για την ΑΕΚ άλλωστε, είναι αυτό της επόμενης αγωνιστικής (23 Νοεμβρίου), όπου υποδέχεται την Ριέκα. Αν πάρει αυτό το παιχνίδι τότε περνάει στην επόμενη φάση. Απόψε λοιπόν αναμένω έναν χαλαρό αγώνα που δεν θα επιφυλάσσει ιδιαίτερες συγκινήσεις… (Το ματς προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στον πέμπτο όμιλο η Λυών μπορεί να επαναλάβει τη νίκη της και να επικρατήσει για μία ακόμα φορά της παραπαίουσας Έβερτον η οποία πραγματοποιεί κάκιστη πορεία τόσο στην Πρέμιερ όσο και στην Ευρώπη. Η γαλλική ομάδα αντιθέτως, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και γι΄αυτό το λόγο θα την εμπιστευτώ. Οφείλω να ομολογήσω όμως, ότι η απόδοση του άσσου δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα…

Οι μπουκ για έναν ανεξήγητο λόγο επιμένουν συνεχώς να χαρίζουν μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα της Κολωνίας, αγνοώντας προφανώς ότι φέτος δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη! Για την ακρίβεια έχει δώσει συνολικά 13 ματς και το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα είναι 11 ήττες και δύο ισοπαλίες, με συνολικό συντελεστή τερμάτων 5-24! Πόσο… χάλια είναι πια αυτή η Μπάτε Μπορίσοφ για να μπορούν να δικαιολογηθούν τα τεσσάρια και τα πεντάρια του διπλού;

Πιθανή έκπληξη τέλος, βλέπω και στον αγώνα της Φίτεσε με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στον 11ο όμιλο. Οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν διαφορά δυναμικότητας και οι Βέλγοι αντιμετωπίζουν όλα τα ματς με άγνοια κινδύνου. Τους Ολλανδούς γενικότερα δεν τους εμπιστεύομαι, καθώς τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν αισθητή πτώση τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο…

Από τα υπόλοιπα ματς του κουπονιού θα μπορούσαμε να σταθούμε στον άσσο της Ατλέτικο Τζούνιορ, η οποία φιλοξενεί τη Σπορτ Ρεσίφε στον επαναληπτικό του 0-2 για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι Κολομβιανοί όπως απέδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι, είναι πολύ καλύτεροι από μια Σπορτ Ρεσίφε που τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βραζιλιάνικη ομάδα που απέλυσε τον Λουσεμπούργκο κινδυνεύει πλέον ακόμα και με υποβιβασμό και έτσι ο αποψινός αγώνας με την Ατλέτικο περνά σε δεύτερη μοίρα.

Στην Κολομβία τέλος, και οι τρεις αποψινοί γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Η Τολίμα που παραμένει αήττητη μέσα στην έδρα της για 17 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, υποδέχεται την μετριότατη Πάστο η οποία μακριά από το γήπεδό της έχει επτά ήττες και μία ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια!

Η Λα Εκιδάδ που διεύρυνε το αήττητο της σε εννέα παιχνίδια, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την ντεφορμέ Μπουκαραμάνγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα play off. Ο άσσος της Λος Μιγιονάριος προσφέρεται σε αρκετά χαμηλότερες αποδόσεις, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί με το under καθώς πρόκειται για μια ομάδα που μετρά 13 under σε 16 αγωνιστικές. Μέσα στο γήπεδό της έχει 7 στα 8 under και σήμερα παίζει με την Τίγκρες που μετρά 12 στα 16 under με 6 στα 8 εκτός. Σημειώστε ότι και οι επτά τελευταίες νίκες των γηπεδούχων ήταν under και no goal! Κερδίζει δηλαδή, είτε με 1-0, είτε με 2-0 όλα τα παιχνίδια της!

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ