ΑΛΛΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ… ΝΤΙΜΠΑΛΑ

Καλημέρα. Σήμερα η πλειοψηφία των αναμετρήσεων έχει να κάνει με κύπελλα με τα οποία όπως έλεγα και χθες, προσωπικά δεν ασχολούμαι. Οι περισσότερες από τις μεγάλες ομάδες θα κατέβουν με εναλλακτικές ενδεκάδες, καθώς οι προπονητές τους αποφάσισαν να ξεκουράσoυν ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές και να κάνουν ροτέισον. Αυτή την εποχή τα κύπελλα αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν για όλους τους παίκτες του στοιχήματος… Ας δούμε λοιπόν τι υπάρχει σε… μορφή πρωταθλήματος.

Στη Γερμανία βρίσκω αδικαιολόγητα υψηλό το over του Κολωνία – Άιντραχτ. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, διατηρούν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αφού μέσο όρο δέχονται ακριβώς τρία γκολ ανά αναμέτρηση. (2.30 στην INTERWETTEN.GR)

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε εντυπωσιακά και αναμένεται να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της και μέσα στην έδρα του Αμβούργου που για μία ακόμη σεζόν απογοητεύει. Το διπλό όμως δεν παίζεται από μόνο του, αλλά μόνο συνδυαστικά με το over. Σας θυμίζω ότι τις δύο τελευταίες φορές που η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα, έκανε… θόρυβο καθώς σημείωσε από πέντε τέρματα.

Στην δεύτερη κατηγορία η Φορτούνα επιστρέφει στην ισχυρή έδρα της και ταυτόχρονα μπορεί να επιστρέψει και στις νίκες. Η Ρέγκενσμπουργκ βλέπετε, δεν μας έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα. Στα υπόψη είναι και το over, διότι αφενός οι γηπεδούχοι σημειώνουν πολύ εύκολα το τέρμα και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τρία στα τρία over μακριά από την έδρα τους.

Από εκεί και πέρα διαφωνώ με το σετ των αποδόσεων σε δύο ζευγάρια. Η Ντάρμσταντ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και μετά από έξι αγωνιστικές μετρά μόνο μία ήττα από τη Μπόχουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρείται φαβορί η Χαϊντενχάιμ που έχει τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια.

Η Γκρόιτερ Φιρτ με το που άλλαξε προπονητή και ήρθε ο Μπούριτς, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (3-1) απέναντι στην αήττητη έως τότε Φορτούνα. Φαίνεται ότι η ψυχολογία και το ηθικό των παικτών αναπτερώθηκαν, οπότε δεν τους κοντράρουμε έως ότου καταλαγιάσει ο… ενθουσιασμός της έλευσης του νέου τεχνικού. Σήμερα παίζει με την Μπραουνσβάιγκ η οποία συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές!

Και στη Γ Γερμανίας όμως βρίσκουμε αποδόσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να παίξω στο 1.60 τους Κίκερς Βουρζουνδίας οι οποίοι σε τέσσερα ματς στην έδρα τους έχουν τρεις ήττες και μια ισοπαλία; Δεν νομίζω…

Φαβορί η Τσέμνιτσερ απέναντι στην Φορτούνα Κολωνίας; Σας θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα μετά από 8 αγωνιστικές και ότι το ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν μόλις μία νίκη…

Στην Ελβετία η Βασιλεία παρέμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και την επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπι με τη Ζυρίχη. Η επιστροφή στις επιτυχίες κρίνεται επιτακτική και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μια Σεν Γκάλεν που συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα κόντρα στους μεγάλους…

Στην Ιταλία η Ρόμα λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο που μέχρι στιγμής μετρά μόνο ήττες. Συνδυάζουμε το διπλό με το over και πάμε παρακάτω…

Η Βερόνα ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και ο συντελεστής τερμάτων της τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είναι 1-11. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα, ότι το ένα και μοναδικό γκολ επετεύχθη την πρώτη αγωνιστική από το σημείο του πέναλτι. Η Σαμπντόρια αντιθέτως, ξεκίνησε πολύ καλά και την έχω ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της αντιπάλου της. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να μαστίζονται από προβλήματα απουσιών λόγω τιμωριών και τραυματισμών.

Η… διαστημική Γιουβέντους θα διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο τη Φιορεντίνα (57-23-6). Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως, το μόνο που θεωρώ ότι αξίζει να πονταριστεί, είναι το να ανοίξει πρώτος το σκορ ο Ντιμπάλα (φωτο) ο οποίος βρίσκεται σε… ξέφρενη αγωνιστική κατάσταση. (3.50 στην SPORTINGBET.GR)

Στο Τζένοα – Κιέβο τέλος, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, μιας και εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο σχετικά ισοδύναμες ομάδες. Οι δυο τους έχουν ιστορικό και μπορείτε να το δείτε κλικάροντας στη στήλη του «Δεν Ξεχνώ».

Στην Ισπανία δεν εντόπισα κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή πάντως η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει μια αξιόπιστη και αξιόλογη ομάδα που έχει πολύ καλή άμυνα, πιστεύω ότι μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια τα βρίσκουν… σκούρα απέναντι στους Μαδριλένους.

Στη Σουηδία βρίσκω αρκετά καλή την απόδοση του over στο Έστερσουντ – Μάλμε. Οι επιθετικοί της Έστερσουντ έχουν πάρει… φωτιά, καθώς έχουν πετύχει 10 γκολ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Η δε Μάλμε παραμένει η ομάδα με την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (45 γκολ). (1.90 το over στην GOALBET)

Η Κάλμαρ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (26) εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Σήμερα φιλοξενείται από τη Χάλμσταντ που το τελευταίο διάστημα φέρνει το ένα over πίσω από το άλλο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αμυντικής της αδυναμία. Όπως και πριν λοιπόν, έτσι και εδώ θα δώσω πρώτη τύχη στο over.

Αυτή που φαίνεται να τα έχει παρατήσει είναι η Σίριους που μάλλον το πήρε απόφαση ότι ξέμεινε οριστικά από στόχους. Η Γιόνσεπινγκ11 αντιθέτως, ψάχνει επειγόντως για βαθμούς μήπως προλάβει και γλιτώσει από τα μπαράζ σωτηρίας. Αποκλειστικά και μόνο λόγω κινήτρου σκέφτομαι τον άσσο. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα με απασχολούσε η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ