ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ Ο ΠΑΟΚ…

Καλημέρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει το απόλυτο στην Τούμπα (6 στα 6), εκτός Θεσσαλονίκης όμως, όχι μόνο δεν έχει διπλό, αλλά έχει πετύχει μόλις ένα γκολ! (Στο 1-1 με τη Λάρισα). Δεν έχω πρόχειρα τα… κιτάπια μου, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά σε πρωτοπόρο ομάδα στα τελειώματα του πρώτου γύρου!

Σήμερα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο και νομίζω ότι ούτε τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι δυνατή και σκληροτράχηλη και έχει και ευνοϊκή παράδοση, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 6-1. Γενικότερα πάντως ο ΠΑΟΚ διαχρονικά κάτι… παθαίνει όταν επισκέπτεται την Αθήνα. Έτσι λοιπόν δεν θα πάω στο 1.80 του διπλού, αλλά στο 3.25 του Χ. Εναλλακτική επιλογή το Χ του ημιχρόνου καθώς και το under μιας και ο Πανιώνιος μετρά εννέα στα 11 και ο ΠΑΟΚ 5 στα 5 μακριά από την Τούμπα. (2.25 το 0-0 του ημιχρόνου στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Ο Αστέρας Τρίπολης ξαναπήρε τα πάνω του μετά από ένα αρνητικό σερί, καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟ και με 3-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη. Σήμερα υποδέχονται στην Αρκαδική πρωτεύουσα τον Λεβαδειακό ο οποίος έχει πολύ κακή παράδοση εκεί μέσα. (Επτά ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα). Οι Βοιωτοί θα παίξουν το γνωστό αμυντικό τους σύστημα για να πάρουν το Χ, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Αστέρας εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει διότι είναι πιο ποιοτική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει όπως κάθε χρόνο στην Κέρκυρα (7 νίκες και 7 παιχνίδια), αλλά το διπλό μόνο με συνδυασμό μπορεί να παιχτεί. Επειδή η Κέρκυρα έχει 6 στα 6 under στην έδρα της, σκέφτομαι να ρισκάρω σε ένα τελικό αποτέλεσμα της τάξεως του 0-1 ή του 0-2. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι και κουρασμένοι και απογοητευμένοι μετά από την ήττα στο Champions League από τη Σπόρτινγκ.

Το Παναιτωλικός – Λάρισα τέλος, δεν με αφορά στοιχηματικά διότι κρίνω «ανορθόγραφες» τις αποδόσεις. Δεν γίνεται δηλαδή να μου προσφέρεις στο 1.70 τη νίκη μιας ομάδας που κερδίζει μια φορά το δίμηνο… Η Λάρισα είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και δεν νομίζω ότι θα ξαφνιαστεί κανείς αν δεν περάσει το πρώτο σημείο σε αυτό το παιχνίδι.

Στη Γερμανία είθισται παραδοσιακά να σημειώνονται πολλά γκολ στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτός είναι ο λόγος που ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα όταν αντίκρισα τις ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις που κυκλοφορούν στο over της αναμέτρησης Κολωνία – Χέρτα. Οι δύο αυτές ομάδες διαθέτουν κακές άμυνες και είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν πάνω από δύο τέρματα.

Στην Ελβετία η Γιούνγκ Μπόις παραμένει η πιο σταθερή ομάδα στην κατηγορία και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι προπορεύεται με διαφορά ασφαλείας από την δεύτερη Βασιλεία. Σήμερα φιλοξενείται από την ασταθή Λουγκάνο που είναι η ομάδα με τις περισσότερες (4) εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εύκολα η Γιούνγκ Μπόις με σκορ 3-0 και πιστεύω ότι μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της.

Τον φαβοριτισμό της Σιόν ομολογώ ότι δεν τον καταλαβαίνω. Τον ξέρουν οι μπουκ ή τους… ξέφυγε ότι η Σιόν είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει σημειώσει νίκη στην έδρα της; Η Γκρασχόπερς είναι σε καλή κατάσταση και είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα (15) εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία. Η Σιόν αντιθέτως, διατηρεί τη χειρότερη επίθεση…

Στην Ιταλία για μία ακόμη πολλοστή φορά, οι αποδόσεις όλων ανεξαιρέτως των πρώτων σημείων κυκλοφορούν σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η Ρόμα η οποία έρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι μίσους με τη Λάτσιο, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες. Το αξιοπρόσεχτο και αξιοσημείωτο είναι ότι μακριά από την έδρα της μετρά νίκες και μόνο νίκες. Για την ακρίβεια έχει 5 στα 5 τρίποντα με συντελεστή τερμάτων 12-2! Σήμερα φιλοξενείται από τη Τζένοα που μέσα στη Γένοβα συμπλήρωσε πέντε ήττες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια! Μιλάμε δηλαδή για μια ξεκάθαρα εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Αν προσθέσουμε και τα τρία σερί διπλά που έχουν οι Ρωμαίοι εκεί μέσα, η νίκη της Ρόμα ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Η Φιορεντίνα φέτος δεν βλέπεται και λογικά θα αντιμετωπίσει πρόβλημα μέσα στην ισχυρή έδρα της Λάτσιο. Ο διαφαινόμενος άσσος θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το over μιας και οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 11 over σε 12 αγωνιστικές. Η Φιορεντίνα με τη σειρά της, έχει 10 στα 13!

Στην Β Ιταλίας διεξάγεται το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μπάρι και τη Φότζια μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η πρωτοπόρος της κατηγορίας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της καθώς συμπλήρωσε 7 νίκες σε 8 παιχνίδια. Η Φότζια έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα και διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Σήμερα που θα απουσιάσει και ο πρώτος της σκόρερ, ο Ματζέο θα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για εκείνη…

Σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει και η Σλασκ στην Πολωνία, καθώς έχει τέσσερις βασικούς τιμωρημένους. Ευκαιρία για τη Ζαγκλέμπιε να επιστρέψει στις επιτυχίες σε μια μέτρια έδρα…

Στη Β Ισπανίας για την Αλμερία θα κάνει πρεμιέρα ο έμπειρος προπονητής Λούκας Αλκαράθ απέναντι στην ντεφορμέ Μπαρτσελόνα Β που συμπλήρωσε έξι σερί ματς χωρίς τρίποντο. Η έλευση του Αλκαράθ μπορεί να αλλάξει άμεσα την αρνητική ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Στη Γαλλία από τη μια δεν βλέπω έκπληξη στο Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ, αλλά από την άλλη δεν αξίζει κανείς να ποντάρει σε αυτόν τον χαμηλό άσσο. Είμαι… υπό σκέψη για τον συνδυασμό με το over μιας και η Γκινγκάμπ έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Οι οπαδοί των Μασσαλών έχουν αρχίσει τη… μουρμούρα για τον Μήτρογλου ο οποίος είναι ντεφορμέ και επειδή ο έλληνας φορ είναι εγωιστής πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα για να πετύχει ένα γκολ και να ανεβάσει την ψυχολογία του…

Στην Τουρκία η Φενέρ πήρε τα πάνω της μετά από την τεσσάρα με τη Σίβασπορ και πλησίασε τις προπορευόμενες οι οποίες έκαναν γκέλες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ το ματς ήταν 1-1, μπήκε αλλαγή ο Σολδάδο στο 60ο λεπτό και κατάφερε να σημειώσει τρία γρήγορα γκολ! Προφανώς ο τεχνικός της Φενέρ αντιλήφθηκε το λάθος του και απόψε θα χρησιμοποιήσει βασικό τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή…

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση έχει επέλθει η Καραμπούκ η οποία μετρά 8 ήττες σε εννέα αγωνιστικές! Σήμερα στις 13.00 ώρα Ελλάδας παίζει εκτός έδρας με τη Μπούρσασπορ η οποία είναι πολύ αποτελεσματική στο γήπεδό της. Η δε παράδοση δείχνει πέντε σερί άσσους, με τον απίστευτο συντελεστή τερμάτων 18-2!

Τα… μαύρα της τα χάλια έχει η Εστορίλ στην Πορτογαλία η οποία κάθε αγωνιστική χάνει με κατεβασμένα τα χέρια. Η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και προσέλαβε τον Βιέιρα ο οποίος ήταν στην Ακαδέμικα που είναι στην δεύτερη κατηγορία. Αν ο Ίβο Βιέιρα δεν είναι ένας απλός προπονητής, αλλά ένας μάγος μεγάλων δυνατοτήτων τότε θα δώσω τύχη στην Εστορίλ. Επειδή όμως δεν πολυπιστεύω στα μαγικά, το πιθανότερο είναι η Μαριτιμο να αξιοποιήσει για μία ακόμη φορά την εξαιρετικής της έδρα (5-1-0).

Στη Δανία η ιστορική Μπρόντμπι συνεχίζει να προελαύνει πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Σημειώνεται η μία τεσσάρα πίσω από την άλλη και σήμερα παίζει με την προτελευταία Σίλκεμποργκ που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο η Μπρόντμπι είχε ρίξει μια ακόμη τεσσάρα (4-1) και το λογικό είναι να προβούμε σε έναν συνδυασμό του διπλού με το over.

Αυτή όμως που έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στα over είναι η Νόρτζελαντ που συμπλήρωσε 15 στα 16! Από τη μια διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση (39 γκολ) και από την άλλη τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (31 γκολ παθητικό). Τα περισσότερα από τα over της είναι άνω των 3.5 γκολ και για μια ακόμη φορά θα κινηθώ εκεί γύρω…

Απόψε στις 19.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Νορβηγίας. Έκανα ειδικό αφιέρωμα στο φύλλο της KING BET της Παρασκευής και επειδή δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό σας το παρουσιάζω παρακάτω αυτούσιο:

«Για μία ακόμη φορά, τον τίτλο τον κατέκτησε σχετικά άνετα η Ρόζενμποργκ, η οποία δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τις αντιπάλους της…. Η δεύτερη και η τρίτη θέση όμως, παραμένουν διεκδικήσιμες, από τις Μόλντε (53), Σάρπσμποργκ (50) Στρόμσγκοντσετ (50). Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα, διότι η Μόλντε με την Σάρπσμποργκ κοντράρονται μεταξύ τους. Η δε Στρόμσγκοντσετ δίνει εκτός έδρας παιχνίδι  με την Ααλεσουντ που χρειάζεται και αυτή βαθμούς για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Η τελευταία (Ααλεσουντ) ισοβαθμεί στους 29 πόντους με την Σόγκνταλ και τα πάντα πλέον είναι οριακά…

Η Σόγκνταλ είναι η μοναδική από όλους τους συλλόγους που χρειάζεται βαθμούς την τελευταία αγωνιστική, η οποία παίζει με βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Βαλερένγκα που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα… Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν νομίζω ότι η Σόγκνταλ θα «αυτοκτονήσει» την τελευταία στιγμή μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα, είτε με… παρακάλια, είτε με τσαμπουκά, θα πάρει την νίκη και λογικά θα παραμείνει στην κατηγορία. Η Βαλερένγκα βέβαια, είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που σημειώνει εύκολα το γκολ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, δεν κοιτάμε ούτε, ρόστερ, ούτε φόρμα, ούτε απουσίες, παρά μόνο το κίνητρο που είναι το ισχυρότερο όλων! Την Κυριακή το απόγευμα οι παίκτες της Σόγκνταλ παίζουν τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς μέσα σε 90 λεπτά, απέναντι σε μία ομάδα που εδώ και καιρό οργανώνει τις χειμερινές διακοπές της… Αναμένω από τους γηπεδούχους λοιπόν, να κατέβουν να αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να πάρουν αυτό που τόσο πολύ θέλουν. Περιέργως και… παραδόξως θα έλεγα, την Τρίτη το πρωί, οι αποδόσεις του άσου άνοιξαν σε ιδιαίτερα ικανοποιητικές τιμές. Προσωπικά δεν περίμενα να αντικρίσω απόδοση άνω του 1.50 και αντί αυτού, είδα τον άσο να κυκλοφορεί πέριξ του 2.20! Δεν ξέρω βέβαια έως την Κυριακή το βράδυ, αν θα έχουν παραμείνει αυτές οι υψηλές τιμές, αλλά εάν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, τότε ασφαλώς έχουμε να κάνουμε με ένα εμφανές value bet…

Οπως αναφέραμε και νωρίτερα, η Σόγκνταλ με την Ααλεσουντ έχουν από 29 βαθμούς. Σε ενδεχόμενο τελικής ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη στον νορβηγικό πρωτάθλημα είναι η διαφορά τερμάτων και στην προκειμένη περίπτωση οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς την ίδια διαφορά! 34-47 είναι τα γκολ για την Ααλεσουντ, 33-46 για την Σόγκνταλ! Το αμέσως επόμενο κριτήριο είναι η παραγωγικότερη επίθεση. Εκεί υπερέχει για ένα μόλις γκολ η Ααλεσουντ. Επειδή είναι πραγματικά… κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος, ενδέχεται η Σόγκνταλ να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά, στην περίπτωση που την ίδια ώρα κερδίζει η Ααλεσουντ την Στρόμσγκοντσετ…

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν όμως να συμβεί αυτό; Η Στρόμσγκοντσετ βλέπετε, παραμένει η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Νορβηγία. Για την ακρίβεια, συμπλήρωσε οκτώ (!) συνεχόμενες νίκες, με συνολικό συντελεστή τερμάτων 17-5 (δείτε «Βάσει φόρμας»). Η Ααλεσουντ από την άλλη μεριά, μετρά μόλις μία νίκη σε 15 παιχνίδια! Οι «κυανόλευκοι» ισοβαθμούν στους 50 πόντους με την Σάρπσμποργκ, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για το επόμενο Europa League. Μόνο βαθμολογικά αδιάφοροι δεν είναι δηλαδή. Σίγουρα το ένστικτο της επιβίωσης είναι ισχυρότερο από το κίνητρο της… «Ντόλτσε Βίτα» στας Ευρώπας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κοντράρω μία ομάδα που αυτή τη περίοδο περιλαμβάνεται στο Top 5 των πιο φορμαρισμένων στον πλανήτη! Αντιθέτως, σκέφτομαι να κινηθώ προς το διπλό, διότι θεωρώ ότι η μοίρα της Ααλεσουντ είναι προδιαγεγραμμένη. Δύσκολα δηλαδή θα αποφύγει τον υποβιβασμό φέτος, από την στιγμή που η Στάμπαεκ αναμένεται να επικρατήσει…

Όσο για το Μόλντε – Σάρπσμποργκ, το πιθανότερο είναι πως αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν με ένα γκολ διαφορά, θα βγουν και οι δύο στο Europa League και θα πετάξουν έξω την Στρόμσγκοντσετ που υστερεί αρκετά (5 γκολ) στην διαφορά τερμάτων. Άντε όμως αυτά, να τα… εξηγήσεις στους Νορβηγούς. Πιστεύω λοιπόν ότι το ματς θα παιχτεί στα ίσα και πως θα νικήσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος. Θεωρητικά πάντα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας που από την μια μεριά χαρίζει οριστικά την δεύτερη θέση στην Μόλντε και από την άλλη κρατά στη τρίτη θέση την Σάρπσμποργκ, στην περίπτωση που η Στρόμσγκοντσετ δεν κερδίσει μέσα στην έδρα της Ααλεσουντ… Τελείως… πληροφοριακά να αναφέρω, ότι η Σάρπσμποργκ είναι η ομάδα που μετρά τις περισσότερες (11) ισοπαλίες στην κατηγορία. Λέτε λοιπόν, να δούμε καμιά τέτοια… ομορφιά και από τους συνήθως ψυχρούς σκανδιναβούς; Τίποτα δεν αποκλείεται… Το μόνο βέβαιο είναι πως η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης Νορβηγίας ενδείκνυται για τους φίλους του Live Bet. Μπορεί το απόγευμα της Κυριακής να προσφέρεται για έξοδο, αλλά τώρα που έπιασαν τα πρώτα δυνατά κρύα, δεν αποτελεί άσχημη εναλλακτική το… χουχούλιασμα με το κινητό ανά χείρας…

Τα υπόλοιπα πέντε ματς του προγράμματος είναι βαθμολογικά αδιάφορα, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε αυτά τα παιχνίδια. Επειδή πιστεύω όμως, ότι οι ποδοσφαιριστές των συλλόγων θα επιδιώξουν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους, προσφέροντάς τους πλούσιο θέαμα, έχω την αίσθηση ότι θα σημειωθούν αρκετά τέρματα στα γήπεδα της Νορβηγίας. Ότι πρέπει για over δηλαδή…»

Στη Βραζιλία πραγματοποιείται η προτελευταία αγωνιστική και αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί αξίζει να κυνηγήσει τις πολύ μεγάλες αποδόσεις. Εξηγώ αμέσως γιατί: Η Γκρέμιο του… 1.35 θα παραταχθεί με πλήρως αναπληρωματική ομάδα καθώς προέχει η ρεβάνς του τελικού του Λιμπερταδόρες που ακολουθεί…

Η Φλαμένγκο θα κατέβει με εναλλακτική ενδεκάδα διότι για αυτήν ακολουθεί η ρεβάνς των ημιτελικών του Σουνταμερικάνα. Απορριπτέο λοιπόν και εδώ το 1.65 του άσσου, αφού ούτως ή άλλως η Σάντος δεν είναι κανένας τυχαίος αντίπαλος…

Η Κρουζέιρο είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου έχει ήδη κερδίσει εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Λιμπερταδόρες. Παίζει με τη Βάσκο Ντα Γκάμα η οποία είναι επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Έφυγε λοιπόν και εδώ ο άσσος του 1.40…

Η Κορίνθιανς κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο και αυτό καθιστά επίφοβο τον άσσο της στο αποψινό ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο που διεκδικεί έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Σημειώστε ότι η Μινέιρο είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία (μόλις τέσσερις σε 18 αγωνιστικές).

Στη Χιλή απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η Ουνιόν Εσπανιόλα που διεκδικεί τον τίτλο, υποδέχεται την υποδεέστερη Τεμούκο. Εκτός από τον πιθανό άσσο, εξετάζεται και το under, καθώς οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 9 στα 12 έως τώρα. Η Ουνιόν μάλιστα, διαθέτει και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόνο δύο τέρματα.

Στην Ουρουγουάη τέλος, η Ελ Τάνκε θα επιδιώξει να κάνει το μεγάλο βήμα παραμονής απέναντι στην υποβιβασμένη Πλάζα Κολωνία που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Λόγω κινήτρου θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΡΙ (22.00): ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΜΕΡΑΣ

Για κάθε €50 που θα ποντάρεις στις αγορές του αγώνα, επιστρέφουμε με τη μορφή bonus €5, με όριο τα €50!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ