ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ… ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ!

Καλημέρα. Χθες οι… αδιάφορες έκαψαν τις γούνες πολλών παικτών που τις κόντραραν απέναντι σε αντιπάλους που καίγονταν για τη νίκη. Όπως θα καταλάβατε αναφέρομαι στα παιχνίδια της Γκεζντέπε από την Τουρκία και της Πάκος Φερέιρα από την Πορτογαλία (φωτο). Οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονταν στην έδρα τους με βαθμολογικά αδιάφορες αντιπάλους και χρειάζονταν μόνο τη νίκη την οποία δεν πήραν ποτέ… Και τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα 0-0 και καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες δελτία καθώς αυτή η δυάδα είχε «φορτωθεί» πάρα πολύ!

Στην Ευρώπη ξέρετε τα πράγματα δεν είναι όπως εδώ, που όποιος χρειάζεται νίκη την παίρνει… Απλά οι ομάδες που είναι αδιάφορες βαθμολογικά συνήθως παίζουν πιο χαλαρά. Δεν ανοίγουν δηλαδή… χέρια και πόδια μαζί. Από την άλλη μεριά όμως δεν σκοτώνονται κιόλας για τη νίκη. Αν η αντίπαλός τους είναι στοιχειωδώς αποδοτική, τότε κερδίζει. Αν πάλι αποδειχθεί τελείως… άχρηστη, τότε χάνει τους πολύτιμους πόντους.

Τα play off Σκωτίας συνεχίζονται και σήμερα υπάρχουν τρεις γηπεδούχοι που θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς διότι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Πρόκειται για τις Πάρτικ Θιστλ, Ρος Κάουντι και Χάμιλτον. Και οι τρεις παίζουν στις έδρες τους με βαθμολογικά αδιάφορες αντιπάλους. Εδώ λοιπόν ισχύει αυτό που ανέφερα πριν. Αν δηλαδή καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μια θετική εμφάνιση, μπορούν να φτάσουν στην επικράτηση απέναντι σε τρεις ομάδες που λογικά θα παίξουν χαλαρά. Εκ των προτέρων όμως, δεν μπορώ να ξέρω και να βάλω το χέρι μου στην… φωτιά για το ποιες και πόσες από αυτές θα δικαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απόψε. Μια λογική επιλογή πάντως θα ήταν να τοποθετηθούν αυτοί οι άσσοι σε ένα σύστημα με ζητούμενα…

Στην Αγγλική πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας ανάμεσα στη Σουόνσι και τη Σαουθάμπτον. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη γραμμή του υποβιβασμού με 33 πόντους και όποια ηττηθεί λογικά υποβιβάζεται. Η ισοπαλία ευνοεί το Σουόνσι λόγω προγράμματος διότι την τελευταία αγωνιστική οι Ουαλοί υποδέχονται την ουραγό και υποβιβασμένη Στόουκ, ενώ η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Σε τέτοιου είδους ντέρμπι τεράστιας σημασίας είθισται οι ομάδες να παίζουν προσεκτικά και αμυντικά. Αυτός είναι και ο λόγος που θα προτιμήσω να ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου (το 0-0 σε απόδοση 2.5 από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Ούτως ή άλλως η Σουόνσι έχει πάψει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και σχεδόν δύο μήνες!

Στο Βέλγιο η κάθετη πτώση του άσσου της Μουσκρόν οφείλεται στο ότι η Λιρς δεν κατέθεσε τελικά τα δικαιολογητικά για την άδεια συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα, διότι ο ιδιοκτήτης της δεν βρήκε όπως ήλπιζε νέο αγοραστή. Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή δηλαδή, η ομάδα ουσιαστικά οδηγείται σε διάλυση. Ήδη η χθεσινή προπόνηση αναβλήθηκε και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ψάχνουν για νέο «λιμάνι».

Στην Β Σουηδίας πιστεύω ότι η Χέλσινγκμποργκ που αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της μέτριας Γκάις. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν ποιοτικά και εμπειρικά και η έκβαση του ματς θα εξαρτηθεί από εκείνους.

Στην Β Τσεχίας απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και σήμερα διεξάγεται ο αγώνας της Βάρνσντορφ με την Πρίμπραμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι δύο πόντους πάνω από τη γραμμή ανόδου. Θεωρητικά λοιπόν θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι με τον ένα βαθμό θα μπορούσαν να βολευτούν και οι δύο σήμερα. Η Βάρνσντορφ πάντως, είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Η δε Πρίμπραμ αν και διεκδικεί άνοδο, δεν είναι και τόσο αποδοτική μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετρά μόνο 5 νίκες σε 12 παιχνίδια…

Από το Κόπα Σουνταμερικάνα τέλος, το μόνο που αξίζει από πλευράς απόδοσης είναι το over στον αγώνα της Ντανούμπιο με τη Ντεπορτίβο Κάλι (2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]). Η ομάδα της Ουρουγουάης ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 3-0 στην Κολομβία και πλέον για να ανατρέψει αυτό το βαρύ εις βάρος της σκορ, είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να αγωνιστεί πολύ επιθετικά από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ελπίζω να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και αρκετά γκολ.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο LIVE BET μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Eurovision: Φώτα, μουσική, χορός και… εκατοντάδες στοιχήματα!

Η αναμονή τελειώνει… Η Eurovision έρχεται και πάλι στις ζωές μας για να μας καθηλώσει και μας υπόσχεται πολλή μουσική, κέφι και φυσικά ξεχωριστές και έντονες συγκινήσεις!

H καρδιά της μουσικής χτυπά στη Λισαβώνα και οι φίλοι του διαγωνισμού – φανατικοί και μη – κάνουν τις προβλέψεις τους για το νικητή, τις χώρες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις, αλλά και τα τραγούδια και τις παρουσίες που θα ξεχωρίσουν.

Ποια χώρα θα πάρει την πρωτιά; Ποια χώρα των Βαλκανίων θα τερματίσει στην καλύτερη θέση; Σε ποια θέση θα πλασαριστεί η Ελλάδα και η Γιάννα Τερζή «με το Όνειρό μου»;

Πόσο ψηλά θα φτάσει η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego»;

Οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός της Eurovision, παίζουν στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με εκατοντάδες στοιχήματα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ