Άτονο το σημερινό πρόγραμμα

Ανανέωση: Παρασκευή  22/7  11.40πμ

Καλημέρα. Μικρό και  «άτονο» είναι το σημερινό πρόγραμμα και για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσουμε χαλαρή στοιχηματική πολιτική.

Στη Δανία η Άαρχους ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που το περιμέναμε, γιατί φέτος η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Σήμερα υποδέχεται την αποδυναμωμένη Βίμποργκ που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 0-4 από τη Νόρτζελαντ. Βάσει των πρώτων στοιχείων και παραστάσεων λοιπόν, οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στην επικράτηση. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, δεν είμαι διατεθειμένος να ποντάρω σε αυτές τις τιμές. Σκέφτομαι να το αφήσω να το παρακολουθήσω με την ησυχία μου κατά τη διάρκεια του live.

Μιας πάντως και ξεκινήσαμε με κάποιες μέτριες αποδόσεις, θεωρώ ότι θα πρέπει να προσέξουμε δύο ακόμα φαβορί τα οποία ίσως τελικά να μην κερδίσουν τόσο εύκολα. Η πρώτη είναι η Τσέλιε από τη Σλοβενία. Υποδέχεται την ενισχυμένη Γκόριτσα η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις 10 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο γήπεδο της σημερινής της αντιπάλου…

Η δεύτερη είναι η Κρισιούμα. Η ομάδα παραμένει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και σήμερα υποδέχεται την φορμαρισμένη Παρανά η οποία συμπλήρωσε 6 ματς χωρίς ήττα.

Η 17η αγωνιστική της Α Νορβηγίας ανοίγει με την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπραν και την Αάλεσουντ. Η Μπραν είναι εξαιρετική στην έδρα της, καθώς έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία σε 7 παιχνίδια. Το πραγματικά αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι σε αυτά τα 10 ματς, ο συντελεστής τερμάτων εντοπίζεται στο 10-1!   Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Βαλερέγκα, όλες οι υπόλοιπες νίκες της ήταν της τάξεως του 1-0 και 2-0. Η δε Αάλεσουντ έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, καθώς έχει σκοράρει μόνο 5 φορές. Τα δύο τελευταία χρόνια η Μπραν επικράτησε με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα. Οι αριθμοί και η στατιστική με οδηγούν σε παρόμοια αποτελέσματα.

Από το πρωτάθλημα Πολωνίας, η Βίσλα Κρακοβίας αποτελεί μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν διότι έχει ένα καλό και συγκροτημένο υλικό. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια και άπειρη  Αρκα Γκντίνια και πιθανολογώ ότι η παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τρία σερί 0-1 από εκεί μέσα, μπορεί να συνεχιστεί. Οι απαιτούμενες δυνατότητες υπάρχουν πάντως…

Στην Κολομβία τέλος, με τα… χάλια που έχει η άμυνα της Κορτουλούα, πολύ δύσκολα θα σταθεί όρθια στην έδρα της μοναδικής ομάδας που δεν έχει δεχθεί ακόμα ούτε ένα τέρμα στο πρωτάθλημα. Αναφέρομαι στην Πατριώτας η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει γνωρίσει ούτε μια ήττα εδώ και μια δεκαετία από την αποψινή της αντίπαλο…

Φίλες και φίλοι σας υπενθυμίζω ότι παρά το… θερινό ωράριο εξακολουθώ καθημερινά να γράφω στο twitter (@fontastsounis) για live bet. Επειδή τα… γραπτά μένουν μπορείτε να ρίξετε μια ματιά το τι ακριβώς έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες εκεί. Όσοι από εσάς δεν ασχολείστε με το twitter το… πρόβλημα έχει λυθεί προ πολλού, καθώς όλες οι αναρτήσεις μου περνούν αυτομάτως και στο bookenemy.com. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε στο μενού της αριστερής μπάρας ακριβώς εκεί που γράφει «twitter». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ