BETTING TIPS – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ LIVE BETTING

Η μεγάλη επιτυχία του live στοιχήματος από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στους παίκτες, βασίζεται στην πεποίθηση ότι είναι πιο εύκολο να νικήσετε τους μπουκ αν στοιχηματίσετε κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονός, καθώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση σε πραγματικό χρόνο και να παίρνετε πιο «σωστές» αποφάσεις. Να σημειώσουμε ότι το ποντάρισμα σε LIVE είναι 60% περισσότερο (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία: Ιούνιος 2021) από το pre game ποντάρισμα.

Το LIVE BETTING είναι ένας πολύ συναρπαστικός τρόπος στοιχηματισμού. Είναι γεμάτο με στιγμές καθαρής αδρεναλίνης, αλλά και πολλών κινδύνων γιατί μερικές φορές… ξεπερνάμε τα όρια. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι μετριασμού αυτών των κινδύνων εντός του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες στρατηγικές στοιχημάτων.

ΒΑΣΙΚΟ: ΠΟΤΕ μην τοποθετείτε στοιχήματα για να ανακτήσετε τα χαμένα.  Το Live Bet  είναι ο πιο δελεαστικός τρόπος για να «ρεφάρετε» μετά από ένα χαμένο στοίχημα, αλλά αν το ακολουθήσετε, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αυξήσετε τις απώλειές σας. Το στοίχημα στο LIVE χρειάζεται πολλή προετοιμασία, πολλή εστίαση, πολλή υπομονή και πολλή σύνεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ LIVE BET

1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ Over 1.5 live betting

Μια ζωντανή στρατηγική στοιχημάτων για το ποδόσφαιρο που δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλής, Θεωρείται στρατηγική υψηλού κινδύνου (high risk), αλλά αν ακολουθήσετε τις σωστές συμβουλές, τότε ο δρόμος προς την επιτυχία πρέπει να είναι ανοιχτός για εσάς.  Όπως πάντα πρέπει να διαλέξετε ένα παιχνίδι όπου αναμένονται πολλά γκολ, τότε ελπίζετε για ένα πρώτο γκολ, κατά προτίμηση στο πρώτο τέταρτο. Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει στο 16ο λεπτό. Η απόδοση θα είναι στο 1,50, ή μεγαλύτερη, εάν το αουτσάιντερ σκοράρει πρώτα. Είναι η ώρα σας να χτυπήσετε. Σημειώστε ότι, όπως αναφέραμε προηγουμένως, πολλοί παίκτες και ειδικοί το θεωρούν επικίνδυνη στρατηγική, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να στοιχηματίζετε περισσότερο από το 10% του διαθέσιμου ποσού σας.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στο δεύτερο ημίχρονο over 1,5, αλλά θεωρείται ότι έχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο καθώς εξαρτάται από τον αγώνα. Αν θέλετε να μειώσετε το ρίσκο, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε over από 1,5 για όλη την ώρα, αλλά μόνο όταν οι αποδόσεις είναι 1,2 ή υψηλότερες. Στη συνέχεια πηγαίνετε στον επόμενο αγώνα και ούτω καθεξής μέχρι να διπλασιάσετε το αρχικό σας ποντάρισμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε ανάληψη  το κέρδος ή να συνεχίσετε στην ίδια διαδικασία.

2. Στρατηγική στοιχηματισμού στα corner

Αυτή η συγκεκριμένη ζωντανή στρατηγική στοιχήματος ποδοσφαίρου είναι πιο αποτελεσματική όταν η αγαπημένη ομάδα χάνει, ειδικά στo στάδιo νοκ-άουτ μιας διοργάνωσης Είναι αρκετά απλό, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη δύο βασικά στοιχεία. Η επιτιθέμενη ομάδα πρέπει να έχει απόλυτη ανάγκη να σκοράρει. Για παράδειγμα, για να προκριθεί στον επόμενο γύρο ή να πάρει τη νίκη στον αγώνα  για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Αυτό που είναι ίσως πιο σημαντικό είναι αν είναι ισχυρά επιθετική  από τα πλάγια, καθώς μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για εμάς.

3. ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

TA στοιχήματα ημιχρόνου. Πρέπει το φαβορί για να κερδίσει να είναι εμφανές. Πριν ξεκινήσετε να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας έτσι, πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον πέντε αγωνιστικές. Σε αυτό το σημείο, θα έχετε μια ιδέα για το στυλ παιχνιδιού που προτιμά κάθε ομάδα. Εάν σκοράρει πολύ, κατά τη διάρκεια της περιόδου του παιχνιδιού που σκοράρει περισσότερο, εάν προτιμούν να επιτεθούν από τα πλάγια, ποιος είναι ο βασικός παίκτης τους, αν ωθούν την άμυνα τους ψηλότερα κ.λπ. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών είστε τώρα έτοιμοι να κάντε την επόμενη κίνηση σας. Αποφασίστε το χρηματικό ποσό που θέλετε να βάλετε στο στοίχημά σας και μετά απλώς περιμένετε τη σωστή στιγμή. Κανονικά εάν η νίκη εντός έδρας πληρώνει στις αγορές πριν από το παιχνίδι περίπου 1,90, μπορείτε να βρείτε την ίδια νίκη στο ημίχρονο με απόδοση 2,5. Μετά την έναρξη του αγώνα, οι αποδόσεις θα είναι πιο ελκυστικές, φυσικά, και θα είναι ένα πραγματικά value bet. Έτσι αν τα στατιστικά σας δίνουν το πράσινο φως απλώς πηγαίνετε για αυτό και απλώς περιμένετε να σκοράρει η ομάδα σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες στρατηγικές στοιχημάτων ποδοσφαίρου, απλά επειδή ακόμη και αν η ομάδα που θέλατε να κερδίσει στο ημίχρονο έχει δεχθεί ένα γκολ, μπορείτε ακόμα να ποντάρετε στην ισοπαλία σε ίδιες αποδόσεις ή και περισσότερο.

4. Η στρατηγική LIVE στοιχημάτων προστιθέμενης αξίας

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ένας από τους κύριους λόγους που ένας παίκτης επιλέγει το LIVE BET είναι οι πολύ καλύτερες αποδόσεις. Είναι μια καλή στρατηγική για όσους προτιμούν να κυνηγούν γκολ. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τους αγώνες που πιστεύετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθούν πολλά γκολ. Ή μπορείτε να αναζητήσετε αυτήν την απάντηση σε έναν αξιόπιστο ιστότοπο με στατιστικά ποδοσφαίρου. Έχετε ήδη κάνει τη μισή δουλειά. Τώρα πρέπει να συνδεθείτε στην στοιχηματική εταιρία που παίζετε και να περιμένετε την έναρξη και να προβλέψετε ότι ο αγώνας δεν θα έχει ένα πρώιμο γκολ. Αν υποθέσουμε ότι οι αποδόσεις πριν από το παιχνίδι για Over 2.5 ήταν περίπου 1,8 μετά από 10-15 λεπτά, θα έπρεπε να είναι στο 2,00 ή ίσως περισσότερο. Ώρα να κάνετε την κίνηση σας, αλλά θυμηθείτε! Έχετε ήδη δει ένα μέρος του παιχνιδιού, οπότε έχετε μια πολύ καλή εικόνα για τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες. Πριν τοποθετήσετε το στοίχημα πρέπει να αισθανθείτε σίγουροι ότι οι ομάδες θα σκοράρουν. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την αρχική σας πρόβλεψη. Το να κερδίζετε στο LIVE BETTING δεν είναι εύκολη υπόθεση, μπορείτε να κερδίσετε σταθερά εάν σκέφτεστε και ενεργείτε με σύνεση.

Υπάρχουν μερικά “κόλπα” για το live στοίχημα ποδοσφαίρου που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

O ΕΠΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ LIVE

1. Αποφύγετε κύπελλα και δημοφιλείς διοργανώσεις. Συνήθως, σε αυτούς τους αγώνες, δεν βλέπουμε πολλά γκολ. Μερικές φορές οι προπονητές κάνουν αρκετές αλλαγές π.χ αφού έχουν σκοράρει 1 γκολ και προσπαθούν να «ροκανίσουν τον χρόνο».. Επιπλέον, σε διοργανώσεις όπως τα Παγκόσμια Κύπελλα, οι ευρωπαϊκοί αγώνες κ.λπ. διακυβεύονται πολλά, οπότε οι ομάδες παίζουν πολύ προσεκτικά. Επομένως, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτείτε. Με την εξαίρεση φυσικά να τοποθετήσετε το στοίχημά σας σε κόρνερ ή σε ένα παιχνίδι στο οποίο μια ομάδα πεθαίνει για να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

2. Μην υποστηρίζετε ομάδες που δεν σκοράρουν . Ας υποθέσουμε ότι έχετε κάνει την μελέτη σας πριν από το παιχνίδι και εντοπίσατε μια ομάδα με πολύ κακή άμυνα. Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι ισοπαλία στο ημίχρονο. Το over 1,5 μπορεί να έχει απόδοση 2,00 ή περισσότερα εδώ, αλλά για έναν σαφή λόγο. Δεν κάνουν λάθος οι μπουκ. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο προσφέρουν αυτές τις πιθανότητες. Απλώς επειδή η άλλη ομάδα καταγράφεται ως ομάδα που δεν σκοράρει, οπότε προβλέπουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν.  Ελέγξτε τη φόρμα των ομάδων. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι παίκτες στα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν περισσότερους από 70 αγώνες το χρόνο. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι αδύνατο να είναι σε άριστη κατάσταση καθ’ όλη τη σεζόν. Έτσι, όπως πιθανώς κάνετε στα στοιχήματα πριν από το παιχνίδι, ελέγξτε τη φόρμα κάθε ομάδας και όχι μόνο τους μέσους στόχους εντός ή εκτός έδρας. Μην υποστηρίζετε ομάδες σε κακή φόρμα.

3. Πριν τοποθετήσετε το στοίχημά σας, ο σωστός τρόπος είναι να παρακολουθήσετε πραγματικά τον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Μην βασίζεστε απλώς στα στατιστικά στοιχεία “Match Live” με όλα αυτά τα “Επικίνδυνα επιθέσεις” και τα “Off Target shots” που μπορεί να σας κάνουν εντελώς λάθος εικόνα. Το καλύτερο σενάριο είναι να επιλέξετε online bookmaker με live screening και να εστιάσετε μόνο σε αυτά.

Για να κερδίσετε ζωντανά στοιχήματα, πρέπει να μελετήσετε. Για παράδειγμα, η ανάλυση στατιστικών στοιχείων είναι ένα ισχυρό όπλο: Εάν τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι μια συγκεκριμένη ομάδα σκοράρει σχεδόν το 40% των γκολ στα τελευταία 15 λεπτά ενός παιχνιδιού, αυτό πρέπει να κάνετε. Η καλύτερη στρατηγική ζωντανών στοιχημάτων είναι να διατηρείτε τα δικά σας στατιστικά, αλλά υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στατιστικών στοιχημάτων για να σας βοηθήσουν.

4. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη αλλαγές παικτών. Η Βαρκελώνη αντιμετωπίζει την Getafe στο Camp Nou. Στο δεύτερο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα σοκάρει όλους στη Βαρκελώνη και παίρνει το προβάδισμα. Ο Lionel Messi και ο Luis Suarez βρίσκονται στον πάγκο για έναν επερχόμενο αγώνα στο Champions League. Αλλά οι Καταλανοί χρειάζονται τους τρεις πόντους. Έτσι ο μάνατζερ τους βάζει και τους δύο στον αγώνα. Ταυτόχρονα, πρέπει να τοποθετήσετε το στοίχημά σας. Over 1,5 ή ακόμη και 2,0 τα οποία έχουν μεγάλες πιθανότητες.

5.  Οι παίκτες συνήθως τείνουν να υποστηρίζουν ομάδες που έχουν κερδίσει το τελευταίο τους παιχνίδι έναντι ομάδων που έχουν χάσει το τελευταίο τους παιχνίδι. Αυτό το είδος έχει νόημα, καθώς δεν περιμένουν από τις ομάδες να έχουν διαφορετική απόδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα (συνήθως μικρότερο από μια εβδομάδα). Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά στις μέρες μας, βλέπουν το ακριβώς αντίθετο σενάριο: Οι ομάδες που χάνουν τον τελευταίο τους αγώνα φαίνονται πιο παρακινημένες να αντιδράσουν και οι ομάδες που έχουν κερδίσει τον τελευταίο αγώνα τείνουν να είναι πιο χαλαρές.

6. Αντισταθείτε στα δημοφιλή στοιχήματα

Ας ξεκινήσουμε με τη λογική. Εάν η πλειοψηφία των παικτών είχαν δίκιο κάθε φορά, όλοι οι bookmakers θα είχαν χρεοκοπήσει!. Επομένως, αν συνεχίσετε να παίζετε ενάντια στο τρέχον, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε σε ζωντανά στοιχήματα μακροπρόθεσμα… Απλά όταν ένας αγώνας έχει παιχτεί χωρίς να έχει λογική αυτό, τότε το… κοιτάμε λίγο καλύτερα…

7. Αποφύγετε τις εταιρίες με αργά “αντανακλαστικά”.   Συνιστάται ιδιαίτερα να έχετε λογαριασμούς σε πολλές εταιρίες, ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τις εταιρίες που δεν έχουν ευέλικτο LIVE BET. Αυτές δηλαδή που έχουν αργά αντανακλαστικά στην προσαρμογή των αποδόσεων, αλλά πολύ γρήγορα θέτουν όρια στους λογαριασμούς μας. Αυτό δεν το χρειαζόμαστε σε ζωντανά στοιχήματα, όπου η γενική ιδέα είναι να επωφεληθούμε από την αστάθεια των πιθανοτήτων.

Έχοντας, για παράδειγμα, τέσσερις ενεργούς λογαριασμούς σε online bookmakers, μπορείτε να επιλέξετε τις υψηλότερες αποδόσεις διαθέσιμες κάθε φορά. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε τουλάχιστον 10% αύξηση των συνολικών αποδόσεών σας, οπότε τελικά, τα κέρδη σας θα πρέπει να αυξηθούν κατά παρόμοιο ποσοστό.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ… ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ LIVE…

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ