Με φόρα η Γάνδη

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Για σήμερα Παρασκευή, το σημείο της ημέρας είναι η Γάνδη. Υποδέχεται την Σαρλερουά. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν καινούργιο προπονητή, τον Δανό Θόρουπ. Στο ντεμπούτο του επικράτησαν εύκολα της Οστάνδης εκτός έδρας (4-0). Βάση ευκαιριών το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Το ΟΒΕΡ επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά εντός (5/6). Με καλή ψυχολογία – αύρα η ομάδα μπορεί να πάρει ακόμη ένα τρίποντο. Η Σαρλερουά μακριά από το γήπεδό της παρουσιάζει διαφορετική εικόνα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, πως δεν κερδίζει για περίπου 1,5 μήνα. Επιπλέον η αμυντική της λειτουργία εξακολουθεί να μην πείθει. Φάνηκε για μία ακόμη φορά στο τελευταίο (άσχετα αν ήταν νικηφόρο) αγώνα με την Ζούλτε. Φέρνει 4/4 g/g. ΑΣΟΣ (1,60).

Περνάμε στην Α’ κατηγορία της Σουηδίας. Ευκαιρία για την Έλφσμποργκ να διπλασιάσει τις νίκες της. Αυτή την φορά κόντρα στην Τρέλεμποργκ. Η Έλφσμποργκ επικράτησε της Σούντσβαλ (2-0). Ανυψώθηκε το ηθικό των παιχτών. Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, πήρε αυτό που ήθελε. Επίσης κράτησε ανέπαφη την εστία της (πράγμα ασυνήθιστο φέτος). Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα επιδιώξει να πάρει και απόψε τους τρεις βαθμούς για να νιώσει ασφαλείς. Η Τρέλεμποργκ συμπλήρωσε 16 αγωνιστικές, δίχως να..χαμογελάσει. Ελάχιστες – μαθηματικές οι ελπίδες της για παραμονή. Το διπλό “πιέζεται” τις τελευταίες ώρες! Στο 1,65 ναι, παρακάτω όχι….

Δύο ειδικά στοιχήματα για το τέλος. Πιθανό το ΟΒΕΡ 3,5 στην αναμέτρηση της Γουότερφορντ Γιουν. Αν ρίξετε μία ματιά στα παιχνίδια της με την Λίμερικ, θα διαπιστώσετε τι σκορ υπάρχουν στα μεταξύ τους (2-5/ 1-5/ 3-6). Τελευταία αγωνιστική είναι, αδιάφορο βαθμολογικά (1,80). Στην Β’ Γαλλίας, εξετάζω το G/G στον αγώνα της Λοριάν με την Μετς. Η Μετς πάει “τρένο”. Σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή, ανεξαρτήτου έδρας. Η Λοριάν τους περισσότερους της βαθμούς, τους μαζεύει στο γήπεδό της. Βοηθάει η προϊστορία.

 

ΔΥΑΔΑ

920. ΓΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ  (1)  1,60

889. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ  (2)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

932. ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΛΙΜΕΡΙΚ  (OVER 3,5)  1,80

900. ΛΟΡΙΑΝ – ΜΕΤΣ  (G/G)  1,62

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ