BET 365: Κριτικές από την ομάδα του bookenemy.gr

H βετ365 αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα global brands του online στοιχήματος, με μεγάλη εμπειρία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό υπό εξέταση χώρο. Η ευρέως γνωστή ως «πράσινη» πλατφόρμα έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο καθώς προσφέρει σε σταθερή βάση ένα ισχυρό πακέτο πλεονεκτημάτων. Εν αρχή οι διαθέσιμες αγορές που αγγίζουν τριψήφιο αριθμό τόσο στο pregame όσο και στο live betting, μεταξύ των οποίων και επιλογές που δύσκολα βρίσκει κανείς στον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Πιστός ακόλουθος κάθε εξέλιξης, η βετ 365 έχει μεταφέρει το παιχνίδι και στις κινητές συσκευές κάθε τύπου και λογισμικού, κάνοντας το mobile gaming κάτι περισσότερο από μια μοναδική εμπειρία. Παράλληλα, οι Bet365 προσφορές* χαρακτηρίζονται από ανεξάντλητη έμπνευση, δίνοντας πολλούς λόγους στους χρήστες ανά τον κόσμο να την επιλέξουν.

Ισχυρό ατού και το γενικότερο σύνολο υπηρεσιών στην βετ 365, κάθε μία από τις οποίες συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στο να απογειώσει το παιχνίδι και να το κάνει όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται. Οι χρηματικές συναλλαγές εκτελούνται με κάθε δυνατό τρόπο λύνοντας τα χέρια των εγγεγραμμένων μελών, ενώ η τάχιστη ανταπόκριση από την υπηρεσία της επικοινωνίας επιλύει άμεσα οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλης φύσεως ζήτημα ανακύπτει.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΕΤ365 αγορές

Στο μενού της βετ365 εκτός από τα δημοφιλή αθλήματα θα βρεις και έναν σημαντικό αριθμό εναλλακτικών σπορ καθώς και στοιχήματα από την πολιτική σκηνή και διάφορα πολιτισμικά δρώμενα. Κάθε πρωτάθλημα απαρτίζεται από όλες σχεδόν τις κατηγορίες, ακόμα και αυτές που ανήκουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό, οι λάτρεις της Γ’ εθνικής κατηγορίας της χώρας μας, θα βρουν διαθέσιμες όλες τις αναμετρήσεις της ιδιαίτερης αυτής λίγκας.

Σε ότι αφορά τώρα τις στοιχηματικές αγορές, η διαθέσιμη γκάμα είναι μεγάλης έκτασης και εντός της οποίας θα βρεις συνδυαστικά στοιχήματα, ειδικά παικτών και ομάδων και το πληρέστερο μενού ασιατικών χάντικαπ νίκης και γκολ σε όλα τα πιθανά lines.

ΜΠΕΤ 365 live betting

Ιδιαίτερα πλούσιο και το live betting μενού, με μια πληθώρα επιλογών που σου δίνουν τη δυνατότητα να ποντάρεις σε οποιοδήποτε σενάριο πιστεύεις ότι θα επιβεβαιωθεί στη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η ισχύς του cash out* για στοιχήματα που τοποθετούνται live, ενώ ο ισχυρός σύμμαχος του Live Streaming* μεταφέρει στην οθόνη σου αγώνες από πρωταθλήματα που δε θα βρεις σε άλλες πλατφόρμες (πχ ασιατικές λίγκες, Αυστραλία κτλ).

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΤ365 προσφορές*

Η έρευνα που διεξάγει κάθε ενδιαφερόμενος παίκτης προκειμένου να επιλέξει σε ποια στοιχηματική θα εγγραφεί, εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στις προωθητικές ενέργειες*. Οι βετ365 προσφορές* είναι πολλές και αποτελούν ένα ισχυρότατο δέλεαρ που ενισχύει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας. Περαιτέρω ανάλυση τους ωστόσο απαγορεύεται κατηγορηματικά από τους εν ισχύ κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Συνεπώς, αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για το «Πριμ στο παρολί» και τις υπόλοιπες καινοτόμες βετ365 προσφορές*, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΒΕΤ 365 mobile

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, η βετ 365 σχεδίασε την απόλυτη mobile σελίδα που προσφέρει ταχύτητα, ασφάλεια, ευκολία στη χρήση και άψογη κατηγοριοποίηση όλων των παρεχόμενων  υπηρεσιών. Από την κινητή συσκευή σου μπορείς πλέον με ένα κλικ να στοιχηματίσεις (prematch και live), να πραγματοποιήσεις κατάθεση και ανάληψη και να συνομιλήσεις με την υπηρεσία του Live Chat. Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμα πιο λειτουργικά μέσω της εφαρμογής βετ365 App που σε απαλλάσσει από την πληκτρολόγηση κωδικών και οποιαδήποτε χρονοκαθυστέρηση. Άξια αναφοράς και μια σημαντική καινοτομία της εφαρμογής που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις την προσωπική σου λίστα με τις αγαπημένες σου διοργανώσεις και να λαμβάνεις όλες τις σημαντικές ειδοποιήσεις.

ΒΕΤ365 υπηρεσίες

Σε συνέχεια του σεβασμού που η Bet365 επιδεικνύει σε σταθερή βάση προς τους παίκτες, συναντάμε το ακαταμάχητο πεδίο των πιο σύγχρονων υπηρεσιών. Το Cash Out* πλέον εξελίσσεται, δίνοντας σου τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ ο ίδιος συγκεκριμένο ποσό στο οποίο το εκάστοτε στοίχημα θα κλείσει. Το Live Streaming* με τη σειρά του προβάλλεται πλέον σε full screen και σε υψηλών προδιαγραφών ανάλυση εικόνας και ήχου, αποτελώντας ένα χρήσιμο βοήθημα όταν έρθει η ώρα για live betting. Στο αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι, την παράσταση κλέβει η υπηρεσία «Φτιάξτε αγορά» όπου ενσωματώνεις σε ένα ενιαίο στοίχημα έως και 12 επιλογές από τον ίδιο αγώνα. Κι αν οτιδήποτε από τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, μπορείς ανά πάσα στιγμή να στραφείς στο Live Chat που λειτουργεί καθημερινά σε συνεχή ροή προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΕΤ 365 συναλλαγές

Οι βετ365 χρηματικές συναλλαγές αποτελούν ένα ακόμη πεδίο που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει τους παίκτες στο μέγιστο βαθμό. Καταθέσεις και αναλήψεις εκτελούνται μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών (Visa Debit/Electron, Maestro, MasterCard), μέσω τραπεζικής μεταφοράς (bank wire, fast bank transfer) και μέσω των ηλεκτρονικών πορτοφολιών Skrill, Neteller και PaysafeCard. Άξια αναφοράς η μηδενική έξτρα χρέωση για λόγους προμήθειας καθώς και η άμεση πίστωση των κερδών μέσω των πρώτων δύο μεθόδων ανάληψης (κάρτες, τραπεζική μεταφορά), ενώ σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ως μέγιστο διάστημα ορίζονται οι 24 ώρες.

ΜΠΕΤ 365 επικοινωνία

Σε προηγούμενη ενότητα έγινε αναφορά στην εξοπλισμένη βετ 365 επικοινωνία μέσω της οποίας επιλύεται οποιοδήποτε ζήτημα ανακύπτει. Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, μπορείς να προσεγγίσεις την εξυπηρέτηση πελατών μέσω Live Chat, τηλεφώνου, e-mail και μηνύματος λογαριασμού. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι λειτουργούν σε 24ωρη καθημερινή βάση και αξίζει να αναφερθεί πως ο χρόνος αναμονής ελαττώνεται ολοένα και περισσότερο.

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις από την ομάδα του Bookenemy

Η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) αφορά όλα εκείνα τα ερωτήματα που μας ρωτάτε πιο συχνά. Για να σας διευκολύνουμε τις απαντάμε από... μόνοι μας. Αν ωστόσο έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η βετ365 εγγραφή αποτελεί μια διαδικασία που έχει απλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί η επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα (www.bet365.gr) και ένα κλικ στο κουμπί εγγραφή. Αυτόματα ανοίγει η φόρμα εγγραφής όπου καλείσαι να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Το επόμενο βήμα είναι η λήψη του e-mail επιβεβαίωσης και ακολουθώντας απλά τον σύνδεσμο η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Η βετ365 καινοτομεί διεκπεραιώνοντας πιο άμεσα από κάθε άλλη πλατφόρμα τα αιτήματα ανάληψης και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Μέσω τραπεζικών καρτών και bank wire τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στο λογαριασμό σου, ενώ απαιτούνται έως 24 ώρες για την περίπτωση χρήσης των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. 

Η βετ365 ταυτοποίηση απαιτείται προς αποφυγή τυχόν κακόβουλων ενεργειών και προβλέπει την αποστολή μέσω e-mail ή απευθείας upload στην βετ365 ιστοσελίδα φωτογραφίας της αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις) και ενός εγγράφου (λογαριασμός ΔΕΚΟ/κινητής τηλεφωνίας ή υπεύθυνη δήλωση) όπου αναγράφονται το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας. 

Η συνεχής εξέλιξη της βετ365 δε θα μπορούσε παρά να οδηγήσει και στον σχεδιασμό μιας μοντέρνας και εύκολης στη χρήση εφαρμογής. Το βετ365 App ήρθε για να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό, εξασφαλίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα που συναντάς στις desktop και mobile εκδόσεις. 

gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ